FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

EXCLUSIV Constantin Zotta n-a rezistat mult fără fotbal » Revenire surpriză în Liga 1!

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 martie 2013 20:03

Fostul preşedinte al clubului Rapid nu a rezistat mult şi va reveni în fotbal mai repede de cît ar fi sperat alţii. Chiar dacă în ultima perioadă a preferat să fie invitat la mai multe emisiuni de televiziune, din postura de specialist, Zotta se pare că l-a convins pe  Ioan Neculaie să semneze cu FC Braşov.


Conform mai multor surse din cadrul echipei de sub Tîmpa, actualul director general al echipei, Ioan Stamatopol, e ca şi plecat de la echipă, locul acestuia urmînd să fie luat de fostul oficial al Rapidului: "Domnul Neculaie a luat legătura cu domnul Zotta şi l-a convins pe acesta să vină la Braşov din postura de director general la fel cum a fost şi la FC Vaslui"

Contactat telefonic de GSP, Stamatopol a confirmat că în foarte scurt timp aventura acestuia la echipa de fotbal a FC Braşov e pe final. 

Constantin Zotta a mai lucrat în carieră la FC Vaslui ca director general şi la Rapid din postura de preşedinte executiv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
demolarii
demolarii  •  22 Martie 2013, 09:19

Oare de ce il cauta lumea? Performante nu are.........doar cariera de arbitru poate fi considerata un plus. Sa conteze asa de mult?

mvradulescu
mvradulescu  •  22 Martie 2013, 09:14

Aventura vasluiană a fost destul de scurtă. Să sperăm că și dl. Nicolae se va trezi la timp... Altfel, rămânem iar fără echipă în liga 1 sub Tâmpa, ... Ori se prevede ieșirea la rampă a unei echipe de asfaltatori de elită ?

viviantur
viviantur  •  22 Martie 2013, 09:01

finalul articolului e de toti banii-'a lucrat in cariera la f.c. vaslui',pai ce cariera? de var ,marmura , dolomita si ce meserie avea?artificier,miner,buldozerist,excavatorist ,asta asa sa stim si noi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează