FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Contre jignitoare pe subiectul vânzării lui Dinamo: "Muc cel mic, ești primul care vei fi dat afară de la club!"

Articol de , - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 20:50

Alexandru David, președintele lui Dinamo, l-a atacat pe Adrian Thiess, care a anunțat astăzi în exclusivitate pentru GSP.ro că în 10 zile șeicul arab Abdul Jabbar Al Sayegh va veni în România pentru negocierile finale în ceea ce privește vânzarea clubului alb-roșu.

David spune că nu e nimic adevărat în această pistă și că Thiess greșește ieșind în presă, adăugând că pentru Dinamo există alte variante, "serioase", de cumpărare. 

"Chiar îmi era dor de domnul Thiess. Au trecut vreo două zile și nu a mai ieșit deloc în presă să vorbească despre Dinamo. Mi-a fost frică să nu se fi accidentat cu scrumiera. Ce pare să nu înțeleagă acest domn este că domnul Negoiță are o mare responsabilitate atunci când vine vorba de Dinamo. Vorbim despre unul dintre cele mai importante branduri românești, acest domn crede că a ieșit la piață.

Știu sigur că domnul Negoiță l-a somat de multe săptămâni să lase vorbele și să vină cu persoana interesată să cumpere, cu nume și prenume. Văd că au trecut aceste săptămâni, iar acum mai e nevoie de zece zile până când va veni respectivul șeic. Și cum vine el și cumpără pe loc. Vine, mănâncă, dă un interviu și pleacă cu clubul. Haideți sa redevenim serioși și să lăsăm prostiile astea", a declarat Alexandru David pentru GSP.ro.

Oficialul dinamovist a continuat și a spus că Thiess, care intermediază vânzarea clubului din Ștefan cel Mare, n-ar avea niciun act din partea lui Dinamo:

"Vă pot spune cu siguranță că Thiess nu a primit niciun act de la Dinamo până în acest moment, deci prin urmare e o fractură de logică să crezi că cineva vine să cumpere în orb. Aici nu se vinde o mașină, e un proces complex, necesită timp. Eu cred că toată povestea este un mare bluf, o scenetă în care unii își ridică fustele în cap prin presă de vreo două luni de zile, bat țambalul, să-i vadă lumea ce importanți ar fi ei.

Eu i-am mai spus domnului Thiess că este într-o mare eroare dar văd că nu înțelege, o tine tot așa. Să fie sănătos, să nu mai plimbe ursul pe unde nu trebuie și să vină mai repede cu șeicul că s-ar putea să nu mai găsească pe nimeni dispus nici măcar să mai ia masa cu el. Dinamo are în momentul de față mai mulți cumpărători, iar unele negocieri sunt destul de avansate. Dar vorbim despre cumpărători serioși, despre care nu știe nimeni, care nu-și fac veacul prin presă să bată toba. Ba dimpotrivă, oamenii sunt profesioniști, știu cum se fac aceste tranzacții, au solicitat deplină discreție până se va concretiza, au primit acte, au studiat".

Replica tăioasă a lui Thiess

Replica lui Adrian Thiess n-a întârziat să apară: "Domnul David e ultimul în șirul persoanelor cu care ar trebui să discut această vânzare. Dânsul e o mică slugă proastă, un mic ziarist mediocru, dar cu valențe de slugă perfectă care se încadrează în profilul slugilor din Vitan Bârzești. Domnului David, când va ajunge la 10% din ceea ce am realizat eu, îi voi da replici personale. Această replică nu e pentru dânsul, ci pentru altcineva care va înțelege. În momentul de față există o singură variantă reală și palpabilă în ceea ce privește salvarea acestui club. Dacă stau să-i răspund acestui mic muc de David îmi ocup prea mult timp.

Dacă domnul Negoiță are ceva să-mi comunice ar fi bine să o facă personal, nu prin acest ombilic al său. Eu am vorbit cu președinți de stat, cu oameni care au schimbat lumea, am adus în România personalități mondiale și nu stau să mă cert cu acest mic muc care-mi dă replici sarcastice și pamflete prin presă. Domnul David nu știe situația reală de la clubul Dinamo. Situația e catastrofală, bugetul e unul de toată jena, iar domnul Badea are toate informațiile necesare despre bonitatea viitorului cumpărător.

Eu am făcut o afirmație în media, am anunțat cine vine, iar domnul David văd că are frustrări. Dacă are frustrări să se ducă la un medic specialist sau să mă sune pe mine personal să-i transmit ce am să-i transmit. Am ajuns acum să dau tuturor frustraților replici. Pentru dreptul la replică aștept să mă sune dânsul să văd dacă are acest curaj", a replicat Thiess.

"În altă ordine de idei, pot să vă confirm că domnul David nu va mai fi președinte la Dinamo. Îi transmit că într-o lună de zile va fi out of office. Va fi o satisfacție personală. Dacă domnul David ar fi fost un samurai japonez, până acum își făcea seppuku. Mă mir că mai are timp să dea replici prin presă după nivelul la care a ajuns Dinamo. Domnul David are impresia că duce un război cu mine" Adrian Thiess

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
romanderoman
romanderoman  •  21 Aprilie 2018, 17:13

In ce hal a ajuns Dinamo !

bulletproof
bulletproof  •  21 Aprilie 2018, 12:43

Asta-i, de fapt, o poveste de adormit copiii ! Amândoi sunt lipsiti de credibilitate ! Probabil, Badea își bagă coada, din ce in ce mai mult !!! Părerea mea !

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  21 Aprilie 2018, 09:59

In opinia mea acest om incearca doar sasi faca reclama ! acum la orice eveniment apare are si el ce discuta cu oameni mult mai capabili ca el si poate sa mai dea si el o teapa doua ;) cunosc aceasta tipologie de om !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează