FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

EXCLUSIV Cornel Penescu, Marius Martiş, Ionică Serea şi Liviu Făcăleaţă, 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Mită pentru arbitri II"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 26 iunie 2012 18:20

UPDATE // Cornel Penescu a reacţionat după decizia Tribunalului Prahova: "Nu vreau să comentez decizia justiţiei, dar am vorbit cu avocatul şi i-am cerut să facem apel. Merg pînă la capăt să-mi demonstrez nevinovăţia"

Cornel Penescu, Marius Martiş, Ionică Serea şi Liviu Făcăleaţă au primit azi din partea Tribunalului Prahova o sentinţă de 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Mită pentru arbitri II".

Inculpaţii au mai primit doi ani de supraveghere judiciară.

Vezi aici care erau acuzaţiile aduse lui Cornel Penescu!

În acest dosar, Serea a fost acuzat de DNA că ar fi primit mită de 21.000 de dolari de la fostul patron al Argeşului, Cornel Penescu, pentru a ajuta echipa piteşteană la un meci contra Stelei, disputat în primăvara lui 2009.

Martiş a fost acuzat de complicitate la luare de mită, iar Serea, de luare de mită
.

Deciziile NU sînt definitive şi ele pot fi atacate în 10 zile de la data pronunţării.


Rămîi pe gsp.ro pentru detalii!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
liviu79pit
liviu79pit  •  27 Iunie 2012, 00:02

acest jeg numit penescu, a distrus echipa fc arges. trebuie sa se inteleaga foarte clar ca suporterii argesului nu mai doresc asocierea cu un infractor notoriu. pana nu va pleca de la echipa, fc arges nu va mai exista in pitesti.

ernesto365
ernesto365  •  26 Iunie 2012, 22:36

sunt de acord cu cei 3 ani ,dar de ce cu suspendare? de ce sa nu le fie frica sa scape sapunul la dusuri ? decizii prea blande.

gabryel28
gabryel28  •  26 Iunie 2012, 20:25

au fost bagati la inaintare fiindca devenisera o amenintare precum mititelu. dar prunea si albitrii unde sunt? de ce nu sunt si ei la puscarie?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează