FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cosmin Matei, tot mai aproape de despărțirea de Dinamo » Mijlocașul e dorit în Grecia

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 11:21

Cosmin Matei, 24 de ani, e tot mai aproape de despărțirea de Dinamo. Mijlocașul este, mai nou, monitorizat de AEK Atena.

Echipa uruguayanului Gus Poyet caută un fotbalist cu calitățile lui Matei pentru care să nu plătească prea mult, iar dinamovistul pare varianta ideală.

Fotbalistul lui Dinamo mai are contract cu "cîinii" pînă în vară, iar șefii din "Ștefan cel Mare" speră să obțină în jur de 100.00 de euro pentru mijlocaș. Matei are deja oferte de la mai multe echipe. Ultima propunere pe numele său venise din Turcia, de la Osmanlispor.

Cosmin a refuzat toate ofertele înaintate de către club și are bagajele făcute pentru a se alătura cît mai curînd viitoarei echipe.

Cosmin Matei este căpitanul lui Dinamo şi se află la club din ianuarie 2012. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  13 Ianuarie 2016, 15:03

Hai Matei dispari din lotu nostru, hai pleaca unde vezi cu ochii, cat mai repede ca ne-ai mancat zilele cu anti-talentu tau !!! bAFTA la Aek Athena sau la kebabistii din Turcia. Ciao !! In locu lui Matei sa-l luam pe Zoubir ca sa-i facem o aroganta *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florica_din_racaciuni
florica_din_racaciuni  •  13 Ianuarie 2016, 13:10
Postat de jim_raynor pe 13 Ianuarie 2016, 12:49

pt cei ca tine e de ajuns un singur epitet: *** :))

La care, mai adaug (și) eu un șir de..."steluțe". Să fie.

jim_raynor
jim_raynor  •  13 Ianuarie 2016, 12:49
Postat de unico_biancorosi pe 13 Ianuarie 2016, 12:23

Astazi a ajuns in Bucuresti mijlocasul NICOLÁS BERTOLO,de la River Plate,si probabil in dupa-masa asta sau cel tarziu maine va semna un contract cu Dinamo Bucuresti.Argentinianul de 30 ani este un mijlocas foarte prolific si va aduce un mare plus in echpa lui nea Mircea.Bine ai venit!

pt cei ca tine e de ajuns un singur epitet: *** :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează