FOTBAL  »  Superliga  »  SĂRBĂTORI

EXCLUSIV Crăciun la Miami, Revelion în Los Angeles » Un antrenor din Liga 1 are Sărbători de iarnă la căldură

Articol de - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 16:08

A lăsat sarmalele și cozonacul la Iași sau la Turnu Severin și s-a îmbarcat într-un avion pentru Statele Unite ale Americii. A lăsat frigul pentru a merge la căldură și la trai bun. Unul dintre antrenorii la modă din 2018 a ajuns de astăzi peste Ocean.

Flavius Stoican i-a dus pe moldovenii de la Poli Iași în premieră în play-off în primăvară, a arbitrat lupta la titlu, sezonul trecut, iar acum e iar în luptă pentru top 6 după ce i s-a rebranduit echipa în vară.

Sărbătorile de iarnă îl prind pe antrenor în America. A ajuns la Detroit alături de soția sa, Măriuca, de unde vor lua un alt avion către Miami.

După Crăciun, soții Stoican vor pleca pentru o săptămână în California, mai exact la Los Angeles. Aici vor trece în noul an, iar dorința lui Flavius este una singură, tehnicianul declarând pentru Gazeta Sporturilor: "Vrem în play-off. Merităm, putem, dacă ajungem acolo, orice e posibil. Bine, ca o glumă de sezon, e mai greu să ne batem la titlu, dar vedem când ajungem acolo de ce vom fi in stare".

clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
517413768777651
Gheorghiță Pur Kar  •  23 Decembrie 2018, 21:01

Locul 9 joaca în play off?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează