FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cristi Borcea, înapoi la Dinamo? Răspunsul a venit ferm și dur + planul neștiut pentru salvarea clubului

Cristi Borcea avea planul făcut pentru o revenire surpriză la Dinamo, însă a renunțat la idee.
Cristi Borcea avea planul făcut pentru o revenire surpriză la Dinamo, însă a renunțat la idee.

Articol de - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 10:47

Ionuț Negoiță a făcut vineri un apel disperat, declarând, și în Gazeta Sporturilor, că Dinamo are nevoie urgentă de bani, 180.000 de euro, pentru a lua licența sportivă. Cristi Borcea avea planul făcut pentru o revenire surpriză, însă a renunțat la idee.

Altfel, dacă nu se face rost de banii ăștia până la la finele lunii aprilie, clubul riscă falimentul, Liga 4, ce o mai risca! Eu nu mai vreau să investesc niciun ban, mi-a ajuns 7 ani, nu e de râs sau de glumă, să vină alții mai buni. Gargaragiii care sunt buni doar în teorie, de exemplu”, au fost doar câteva reacții ale finanțatorului „câinilor”.

Ionuț Negoiță, anunț terifiant pentru fanii lui Dinamo: „Gata, se stinge lumina! Faliment și Liga 4, dacă gargaragiii nu lasă vrăjeala!” + mesaj pentru Bărboianu

Cristi Borcea „Familia e top 10 și atât”

Borcea a răspuns ferm la întrebarea adresată de GSP.RO dacă ia în calcul să revină la Dinamo, acum, sau să sprijine reconsolidarea clubului: „Nuuu! Răspunsul meu e cât se poate de clar. Familia e cea mai importantă pentru mine acum, dacă s-ar face un top 10, ar ocupa primele 10 locuri, apoi revin alte lucruri sau idei.

Nu mă interesează decât să-mi dedic viața familiei, nu mă mai interesează fotbalului absolut deloc. Mi-au ajuns lipsa recunoștinței și cei 5 ani și jumătate pierduți din cauza lui Dinamo! Le urez succes fanilor, tuturor dinamoviștilor, dar nu mă mai interesează fotbalul absolut deloc. Am vrut să ajut cândva...”.

Un trofeua câștigat Dinamo cu Ionuț Negoiță patron, Cupa Ligii în 2017. Cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 3, în 2017

Cristi Borcea voia să cumpere Săftica

Ultima frază, enigmatică, a omului de afaceri a fost tradusă de oameni apropiați clubului. „Borcea i-a promis lui Negoiță relativ de curând să achiziționeze baza de la Săftica. Era dispus să-i dea câteva sute de mii de euro, un milion. Putea doar o parte să preia. În fine, mai mult voia să sprijine clubul, printr-o sumă de bani. În schimb, ar fi putut să-i dea abonamente sau loje pe Național Arena sau se găsea o formulă. Nu s-au înțeles, asta a fost”, au declarat sursele GSP.

Borcea s-a limitat la a spune doar atât: „Nu mai contează ce-a fost, totul e istorie. Mi-ar fi plăcut și-aș fi vrut doar ca să fie într-o funcție la club Cornel Dinu, să fie o voce de luat în seamă, ținând cont ceea ce a făcut pentru club și ce experiență are. Ar fi fost un om care dădea o idee”.

Gigi Becali: „S-a întors roata”

Cristi Borcea a fost mai bine de un deceniu acționar al grupării și a ocupat diverse funcții în staff-ul administrativ al dinamoviștilor. De numele lui s-au legat diverse formule de revenire la gruparea din Ștefan cel Mare, iar după ce și-a ispășit pedeapsa de 4 ani și 4 luni în „Dosarul Transferurilor”, Borcea a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor: 

„Poate că în viitor aș mai fi tentat să revin la Dinamo, alături de fiul meu, Patrick, dar în anumite condiții, cea mai importantă fiind aceea de a face un stadion nou și modern”

Ulterior, omul de afaceri a mai ispășit 9 luni în „Dosarul Retrocedărilor”, iar vestea că Dinamo este pe marginea prăpastiei nu-l înduplecă să facă vreo mișcare de a se reapropia de club. „Îl înjurau fanii, îl ponegreau, iar el le-a adus cele mai multe trofee. Acum, se întoarce roata”, a afirmat Gigi Becali.

12 trofeea câștigat Dinamo cu Cristi Borcea la club, el retrăgându-se din Ștefan cel Mare în 2012

STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dănuț Lupu, declarații CRUNTE: „De ce ar cumpăra cineva echipa? FRF o va retrograda în Liga 4!” 9 PCH se mobilizează după vestea-șoc venită de la Ionuț Negoiță: „Nu ne oprim până nu salvăm clubul” 16

EXCLUSIV Nicolae Badea vorbește despre o posibilă revenire la Dinamo: „Doar aici iau în calcul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
creeperno999
creeperno999  •  12 Aprilie 2020, 22:55

Puscaria te vrea inapoi

maccsero
maccsero  •  12 Aprilie 2020, 22:33

ȚSKA și Dinamo sunt cluburi de pușcăriași recidiviști?

s.flrn
s.flrn  •  12 Aprilie 2020, 21:44

***... muriți... toți cei care sunteți asa zișii Salvatori ai lui DINAMO ... Negoita , Badea , Borcea și toți ceilalți... sper sa nu apucați Pastele2020

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează