FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Cum a reușit Reghecampf să blocheze telefoanele lui Gigi Becali din timpul meciurilor: „Am o strategie”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2020 21:30 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 21:39

Laurențiu Reghecampf a acceptat să participe la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” și a explicat de ce nu e deranjat că Gigi Becali pune mâna pe telefon, dictează schimbările și stabilește strategia la echipa pe care o patronează. Antrenorul de 44 de ani explică discuțiile pe care le avea cu Becali și de ce nu i-a răspuns niciodată când suna pe bancă din lojă.

  • Reghecampf mai are un an de contract în Emirate cu Al Wasl, apoi ar putea reveni la FCSB. Până atunci, i l-a propus lui Gigi Becali pe fostul lui secund, Toni Petrea, în locul mazilitului Vintilă - DETALII AICI

- Laur, mai vorbești cu Gigi Becali?
- Eu vorbesc foarte mult cu Gigi. Am o legătură foarte strânsă cu el. E o legătură de respect. Când eram antrenor eu vorbeam câte două, trei ore pe zi cu el.

- Atât de mult?
- Vorbeam foarte mult, și nu doar despre fotbal. Eu discutam un lucru important cu el și îl întrebam ce își dorește într-un an calendaristic. Vrei să promovezi, să vinzi, ce vrei să faci? Noi trebuia să facem ce voia patronul și să nu schimbăm strategia la mijlocul campionatului. Ce dorea patronul trebuia să se facă. Iar strategia la o echipă o face ăla care dă banii.

- Gigi te-a sunat și pe tine la meciuri?
- N-avea pe cine să sune, nea Ovidiu. Eu nu folosesc telefoane pe bancă. Poate-l suna pe Mache sau pe altcineva. Poate avea momente, dar la mine nu ajungeau! Nu ajungeau pentru că eu aveam o strategie. Planul A, B, C. Aveam lucrurile stabilite! La mine nu ajungeau mesajele lui.

- E greu de lucrat cu un patron ca Gigi?
- Nu! E chiar foarte ușor dacă știi să-i explici și să arăți ce lucrezi, ceea ce vrei să faci la echipă. Nu era vorba de diplomație. Era vorba de un singur lucru. Că ăla care plătește dorește să știe ce face cu banii lui. Dacă un antrenor crede că asta e jignitor, n-o să poată să lucreze niciodată cu Gigi. Asta se întâmplă și pe la echipele mari! Suntem obligați să spunem ce vrem. Cred că în meseria asta e foarte greu să lucrezi la nivel înalt. Oamenii care investesc zeci de milioane, sute de milioane, trebuie să știe ce se întâmplă.

"Sunt religios, la fel ca toată lumea. Nu știu ce înseamnă a exagera. Nu am timp să merg foarte mult la biserică, dar sunt credincios. Nu-mi place să mă exteriorizez. Nu sunt ca unul care merge zilnic la biserică, dar când am timp, merg"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Al Wasl

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU LAURENȚIU REGHECAMPF

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Cristi Borcea: „La Jilava făceam duș 200 de persoane într-o singură oră. Acolo am lucrat la centrala termică și am dat cu mopul pe holuri”

FOTO O luptătoare MMA a pozat complet goală, dar Instagram i-a șters imaginea! Starul s-a înfuriat: „Unde e libertatea de exprimare?!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează