FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cum arată contractul lui Gebhart » Jucătorul a vrut o clauză specială

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 22:01

Timo Gebhart și-a rezolvat situația la Nurnberg și este gata să se alăture lotului condus de Laurențiu Reghecampf în Antalya.

Sursele GSP susțin că mijlocașul ofensiv de 26 de ani va sosi în în Turcia la miezul nopții, iar mîine va efectua primul antrenament alături de noii colegi.

Tot mîine Gebhart va semna și contractul cu Steaua. Pentru ca toate aceste lucruri să se urgenteze, Anamaria Prodan va pleca în Turcia mîine, la prima oră.

Cum jucătorul se află în urmă cu pregătirea fizică, va avea mult de tras la antrenamentele lui Thomas Neubert, care vrea să-l pună la punct pînă la începerea returului.

”Sper să reușim să-l aducem la prima echipă. Nu este un clasic număr 10, este jucător care poate evolua în bandă, și pe dreapta și pe stînga, dar poate juca și în spatele atacantului. Este campion european de tineret cu naționala U19. Nu este un fotbalist oarecare.

Eu i-am spus patronului că nu este 100% pregătit, îl cunoaștem foarte bine și ne va ajuta. Vrem să facem un grup de mare valoare, capabil să lupte pentru calificarea în grupele Champions League”, a spus Reghecampf despre Gebhart.

Detalii din contractul jucătorului:

  • va semna un contract pe 6 luni cu prelungire pentru încă 2 ani
  • va încasa un salariu de 12.000 de euro pe lună, urmînd să încaseze și o primă de Champions League dacă echipa se va califica
  • a renunțat la 600.000 de euro pentru a semna cu Steaua
  • poate pleca de la Steaua în schimbul a 1,5 milioane de euro, care e clauza sa de reziliere

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (257)
a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  29 Ianuarie 2016, 02:07
Postat de tazdevil pe 29 Ianuarie 2016, 02:03

Am avut bullterrier exact acelasi tipar tigrat cu pieptul alb.....:(.....am vazut ca s-a adoptat oricum......la mine nu este momentul....

Nu s-a dat,vere....du-te și ia-l...sau dacă știi pe cineva ok...chiar ii păcat,câinele este super.

baddog2
baddog2  •  29 Ianuarie 2016, 02:05
Postat de tazdevil pe 29 Ianuarie 2016, 02:00

Da...........mah sistemule frumos si ofertant...daca-l stapanesti,oferi spectacol si castigi frumos......daca nu,doar oferi spectacol....:D

Nu suntem Barcelona si sa stii ca nici macar aia nu joaca 3-4-3 ci 4-3-3 :P.

tazdevil
tazdevil  •  29 Ianuarie 2016, 02:03
Postat de a.c.a.b_st pe 29 Ianuarie 2016, 01:58

pe bune..caută pe facebook ”Centrul de Adoptii Kola Kariola” au anunț cu el câinele acolo...f frumos exemplarul..Traian..:)))))))

Am avut bullterrier exact acelasi tipar tigrat cu pieptul alb.....:(.....am vazut ca s-a adoptat oricum......la mine nu este momentul....

Vezi toate comentariile (257)
Comentează