FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Curg ofertele pentru unul dintre remarcații toamnei în Liga 1! Granzii Ligii 1 îl vor: "Va fi greu de ținut" » Două cluburi din străinătate au făcut deja oferte oficiale

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 11:03

Kamer Qaka, fotbalist de 22 de ani de la CSM Poli Iași, este unul dintre străinii remarcați ai acestui sezon. Venit în vară liber de contract de la Krisitansund BK, formație din Norvegia, jucătorul ar putea părăsi România încă din această iarnă.

Mijlocașul central cu dublă cetățenie, albaneză și norvegiană, a stârnit interesul mai multor cluburi. Surse GSP susțin că pe adresa clubului moldovean au sosit deja primele oferte oficiale.

Braga (Portugalia) și Malmo FF (Suedia) au oferit 500.000 de euro pentru Qaka, oferte care nu sunt pe placul ieșenilor, care ar aștepta, conform surselor GSP, cel puțin un milion de euro pentru jucător.

Președintele lui CSM Poli Iași, Adrian Ambrosie, a fost întrebat de GSP despre ofertele lui Qaka: "Avem câteva oferte la cluburi mari pentru Qaka. Din Spania, Portugalia și din Italia. Adăugăm aici Steaua, CFR și CS U Craiova din România. Probabil că va fi greu de ținut. Sunt șanse să plece, deși noi vrem să ținem același nucleu de jucători și să mai aducem alți 4-5, peste nivelul mediu al echipei.

Obiectivul echipei e pe termen lung. Vrem să construim o echipă tare, care în sezonul următor să aibă șanse mari la play-off. Oricum, abia din primăvară o să-i vedeți pe Jo și Cisse, care n-au prins pregătirea de vară".

18 meciuri a strâns Qaka la CSM Poli Iași în acest sezon 

400.000 €este cota pe transfermarkt a lui Qaka

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  13 Decembrie 2017, 19:47
Postat de zecs93 pe 13 Decembrie 2017, 16:32

Qaka e un jucator bun, un inchizator foarte bun, nu ar strica daca Dinamo s-ar misca repede si l-ar lua, este exact inchizatoru perfect , mai ales acum ca a plecat Anton la Rusi, cu banii pe anton pot fi redirectionati catre ieseni, mai ales ca si cluburile sunt intr-o relatie foarte buna, nu degeaba, se duce si danciu + 3 jucatori acolo !!!

Scoateti milionul si-l luati....

815309251857881
Popa George  •  13 Decembrie 2017, 18:39

da tu ma otravo,otet pamant de flori,de ce dai klik, ca esti pus pe raca si pe carcota ca asa sunt unii sa se *** singuri,zic asata pt ca tu mereu postezi contra a tot ce e legat de cioban

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  13 Decembrie 2017, 18:11

E unul dintre foarte putinii jucatori din tara care i-ar tebui FCSB-ului ! Dar tembelul nu-l vede !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează