FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, pune presiune pe Ministerul de Interne în privința noului stadion Dinamo: „Le forțăm mâna legal!”

Suporterii dinamoviști au părăsit echipa din cauza condițiilor insalubre care se găsesc pe stadionul Dinamo în acest moment
Suporterii dinamoviști au părăsit echipa din cauza condițiilor insalubre care se găsesc pe stadionul Dinamo în acest moment

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2019 00:00

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, pune presiune pe MI pentru a obține în controlul Primăriei stadionul Dinamo în vederea construcției unei noi arene.

- Domnule viceprimar, care mai e situația stadionului Dinamo?
- Văd că este cazul să mai fac încă o solicitare publică celor de la Ministerul de Interne pentru a accepta dialogul cu noi și pentru a accepta un ajutor de la serviciul local. 

- Nu ați primit niciun răspuns până acum?
- Nimic. Încă sper să intrăm și noi într-o normalitate și bazele sportive, în general, nu doar cea din Ștefan cel Mare, să ajungă în administrarea locală, nu în cea a unui minister. 

"Îi obligăm să ne răspundă!"

- Unele voci din lumea fotbalului susțin că există anumite nereguli la nivel de acte făcute de-a lungul timpului așa că nu se dorește o astfel de mutare a bazei sportive.
- Probabil acesta este și motivul pentru care nu vor să dea curs dialogului cu noi. Dacă se adeverește acest lucru, este o poveste cu iz penal. Cei de la Ministerul de Interne se pricep mai bine pe partea penală (râde).

- Ați tot cerut public dialog. Ce veți face concret dacă nu veți primi un răspuns?

- Următorul pas este să promovez o hotărâre de Consiliu Local prin care să cerem acordul Primăriei Capitalei să luăm Baza Sportivă în mod oficial și legal.

Mai multe detalii despre situația de la Dinamo în ediția tipărită de azi, în zori la chioșcuri, și pe platforma digitală, AICI, de la ora 06:30!

"Să vină DNA-ul și Badea!"

- Cu alte cuvinte, dacă nu se vrea dialog, forțați mâna Ministerului pe căi oficiale?
- Exact! Facem o cerere la care sunt obligați să dea un răspuns. 

- O altă problemă este faptul că Nicolae Badea este administrator al bazei pe perioadă nedeterminată. I-ați cerut public prim-ministrului Dăncilă să dea o hotărâre prin care să-i ridice lui Badea acest drept.

- Da, cred că ar fi o reparație din partea PSD-ului pentru că dânșii au făcut această problemă, tot dânșii trebuie să o rezolve. 

- Vi se pare abuziv acest drept acordat de guvernul Năstase?
- Nu am datele contractului, dar din afară așa pare, da. Să dai cuiva un domeniu public pe o perioadă nelimitată pare cel puțin ciudat, din punctul meu de vedere. Cum am mai spus, aș prelua baza și cu această problemă, și cu altele și aș încerca să le rezolv pe toate. Să ne dea nouă baza să o facem bine și după pot să vină DNA-ul, Nicolae Badea și oricine. Important este să se facă un stadion nou pentru că este mare păcat să fie lăsat cum este acum. 

"Dacă există bunăvoință cred că putem prelua baza chiar dacă ar exista o eventuală anchetă. Noi o luăm dintr-un anumit stadiu. Ce a fost în spate poate fi investigat pe baza actelor, fără probleme"
Dan Cristian Popescu


30.000.000 €este suma pe care Primăria S2 dorește să o investească în stadionul Dinamo, conform viceprimarului Popescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  28 Martie 2019, 17:24

Vrem stadion adevărat

babahuda
babahuda  •  28 Martie 2019, 12:11

vrajeala electorala ..sa faca in alta parte daca e asa pornit dl primar ..multi vor ciocolata de pe bomboana ..si negoita tot pt baza sportiva a preluat Dinamo ..probabil badea la abordat pe primar prin interpusi sa faca valuri ..2 ani de campanie si fiecare partid incearca pe diferite cai sa atraga pe influentabili pt vot ..unii cu micii si berea ,altii ca maresc pensiile ,altii ca fac stadioane etc ..a prins dl primar momentul sa arunce momeala ca multi suporteri isi doresc acest stadion indiferent de abureli ..

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  28 Martie 2019, 11:24

Fasss! Publicitate!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează