FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Dan Nistor rupe tăcerea, după oferta primită de la Gigi Becali: "Vă dați seama în ce situație sunt eu?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 23 august 2018 11:32

Ofertat de FCSB, Dan Nistor spune că nu are nevoie de banii suporterilor, care doreau să facă un fel de chetă pentru căpitanul dinamovist, și că vrea să vadă apreciere din partea șefilor din Ștefan cel Mare.

Dinamo i-a propus lui Dan Nistor să-i extindă angajamentul pe același salariu pe care îl are în acest moment, 10.000 de euro pe lună, adică jumătate din cât îi oferă Gigi Becali la FCSB.

Din momentul în care Becali a anunțat că îl vrea pe mijlocașul central dinamovist, roș-albii nu i-au mai dat niciun semn jucătorului de 30 de ani că i-ar mări contractul stagional. Contactat de Gazetă, Nistor spune că așteptă un semn de respect din partea lui Dinamo și le mulțumește fanilor pentru intențiile lor bune.

100.000 de eurola semnătură îi oferă Becali lui Nistor și un salariu de 20.000 pe lună. Ultima ofertă pentru Dinamo e de 750.000 de euro + albanezul Qaka

- Salut, Dan! Ce faci?
- Salut! Uite, sunt acasă, mă joc cu copilul.

- Ești în regulă?
- Da! De ce să nu fiu?

- Gigi Becali negociază intens pentru transferul ta la FCSB.
- Vă rog frumos să mă credeți că eu nu știu nimic despre aceste discuții!

- Nu ai vorbit deloc cu patronul FCSB?
- Nu am vorbit cu nimeni! Nu m-a sunat nimeni, nici de la FCSB, nici de la Dinamo. Nu am primit niciun semn și nu știu absolut nimic. Vă dați seama în ce situație sunt eu? Pe mine mă sună ziariștii în continuu și mai aflu de la voi care e situația mea. Ce să mai zic...

- Fanii vor să strângă bani ca să îți mărească salariul. Ce părere ai?
- Am văzut și eu inițiativa lor și m-au sunat foarte mulți suporteri. Au vrut să vină acasă la mine, să vorbească cu mine și să îmi arate că mă respectă, dar nu e nevoie de așa ceva.

- De ce?
- Pentru că eu știu că am respectul lor și ei știu foarte bine că au parte de tot respectul meu. Nu am nevoie de banii lor. Tot ce îmi doresc este să am parte de respectul clubului la care joc. Nimic mai mult. Atât pot să vă spun. Mersi mult! 

1gol și 2 assist-uri în 5 meciuri a reușit Nistor la Dinamo în acest sezon de Liga 1

10.000 €pe lună câștigă Nistor la Dinamo. Clubul i-a oferit o prelungire a contractului pe aceiași bani

15.000 € pe lună a fost salariul lui Albin la Dinamo, cel mai mare din "era Negoiță"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
122444612029893
Rica Sectoristu  •  24 August 2018, 08:51

UN ARTICOL FOARTE BUN DAR SE NU SE SPUN ALTELE MAI TARI SI IMPLICATIILE INGINERIILOR FINANCIARE MADE BADEA. SPUN TOATE ASTEA PENRU CA ALATURI DE DINAMO SI VECHILE METEHNI NICI IN TARA NU S-AU SCHIMBAT MULTE LUCRURI DE LA BALACEALA DIN 89. ESALONUL DOI DE COMUNISTI AU VENIT. ARMATA A TRAS DAR SECURITATEA A PUS MINA PE TOT CE MISCA SI ADUCE BANI. CHIAR VIOREL PAUNESCU OMUL SECURITATII. DAR DE BADEA? GINERELE LUI IOAN DINCA TELEAGA SI CUMNAT CU POPOVICIOIU FIIND PRINTRE CEI MAI BOGATI DIN TARA AVIND SOTII FOSTE OFITERI DE SECURITATE SI FIECELE LUI IOAN DINCA TELEAGA. NEGOITA? O ALTERNATIVA DAR URITA DE CEI VECHI DAT FIIND CA ANGHELACHE UNCHIUL ACESTOR FACATURI CU BANI SI AMESTECATI PRIN TOT FELUL DE SCANDALURI SINT NEPOTII LUI. ANGHELACHE FOST TURNATOR AL SECURISTILOR DIN CITE AM AUZIT. SA SE FI SCHIMBAT CEVA IN ROMANICA DUPA 89? DA. IN LOC DE ARMATA LUI NEA NICU A VENIT SECUREA LUI TELEAGA A LUI ADRIAN NASTASE SI ALTII DE FELUL ASTA. ADICA UN BADEA SE CEARTA CU AMARITII ASTIA DE LA DINAMO PENTRU NISTE BARACI CIND ARE MILIARDUL IN AVERE? CIT DE RIDICOL SA FI. EI AU OBICEIUL SA SE MUSTE SI SA ISI IA GITUL INTRE EI . UN BORCEA BUTELIAR REVINE DIN PUSCARIE MAI BOGAT CA INAINTE IERI VERII BECALI SE OCUPA DE CEVA CE NU AR MAI AVEA VOIE? DAR CE VORBIM AICI? IATA DECE DOMNUL CORNEL DINU TREBUIE SA STEA ADINC SA MEDITEZE CHIAR DACA I-A PLACUT DE ILIESCU

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 August 2018, 03:51
Postat de cuviosul_pafnutie pe 23 August 2018, 15:15

@Ioan Trisi Ma nea Ioane de ce te bagi daca nu stii?Nistor,despre cine vorbim!Cand a venit inapoi de la CFR cu toate ca pe fir intrase si fcsb-ul!Baiatul i-a induiosat pana la lacrimi pe dinamovisti, declarand- in repetate randuri- ca el este dinamovist de cand se stie si ca dupa ce a plecat de la Pandurii, nici nu s-a uitat la alte oferte,numai pentru a veni la Dinamo-unde se stie ca nu prea umbla cainii cu covrigi in coada!

o exista si un cuvios Farnachie? stii tu de ce! :D

vasy86le
vasy86le  •  23 August 2018, 19:15
Postat de fcsb_bv pe 23 August 2018, 19:05

Ii dai tu de mancare lui si familiei lui? ce face el dupa ce termina cu fotbalul/ Merge cu voi in peluza? Asta o sa-i spuna copilului ? Sunteti niste ***. De aia este tara unde este, pentru ca nu vedeti ce se intampla in lume.

Auzi ma, milosule, tu stii ce inseamna 10.000 euro lunar? unii oameni traiesc cu 1500 lei lunar, si tu ii plangi de mila unuia ce castiga 46.000 lei lunar?

Vezi toate comentariile (94)
Comentează