FOTBAL  »  Superliga  »  CHINA

EXCLUSIV Dan Petrescu nu pleacă singur la chinezi » Cei doi jucători pe care-i vrea neapărat sunt din Liga 1

Alexandru Albu în duel cu Harlem Gnohere
Alexandru Albu în duel cu Harlem Gnohere

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 10:18

Dan Petrescu (50 de ani) se va umple de bani dacă va reuși s-o salveze de la retrogradare pe Guizhou Hengfeng, care e ultima clasată în prima ligă din China.

Pentru a-și îndeplini obiectivul, "Bursucul" și-a făcut planul de bătaie. Are în vedere doi jucători pe care dorește să-i transfere în perioada următoare, iar ambii sunt din Liga 1 și sunt apărători.

Își întărește defensiva

Noua sa formație are cea mai proastă apărare din campionat, cu mai mult de două goluri primite pe meci în cele 11 etape scurse. Petrescu vrea să-și betoneze apărarea și pentru acest lucru s-a gândit la două transferuri: primul ar fi Alexandru Albu, de la Chiajna.

Fundașul de 24 de ani l-a impresionat pe fostul antrenor al clujenilor la ultimul meci direct dintre CFR și Chiajna, scor 2-0. Deși ilfovenii au pierdut, după meci Dan Petrescu a vorbit câteva minute cu Albu pe care l-a felicitat pentru evoluția avută și i-a transmis acestuia că-i place felul în care a jucat de-a lungul sezonului.

După plecarea în China, oamenii lui Petrescu au început deja să se intereseze de suma de transfer a lui Albu, iar aceasta s-ar situa în jurul sumei de 500.000 de euro. Jucătorul a fost unul dintre cei mai folosiți din actualul lot al Concordiei, având 37 de meciuri disputate în acest sezon de Liga 1.

450.000 €e cota de piață a lui Albu, conform transfermarkt.de

Kevin Boli (26 de ani), fundașul francez transferat chiar de Dan Petrescu de la Viitorul la CFR Cluj pentru 500.000 de euro, e cel de-al doilea apărător pe care antrenorul român îl dorește. Boli a jucat în 14 meciuri pentru ardeleni în Liga 1. CFR vrea 2.5 milioane de euro pe jucătorul său.

1.300.000 €e cota de piață a lui Boli, conform transfermarkt.de

1.800.000 €pe sezon va primi Dan Petrescu în China

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Iunie 2018, 11:09
Postat de ray51 pe 07 Iunie 2018, 10:42

Acizitii reusite si bine tintite.

cea mai tare achiziție făcută în sezonul încheiat e cea făcută de gigi----2 mil. pe alibleg

ray51
ray51  •  07 Iunie 2018, 10:42

Acizitii reusite si bine tintite.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează