FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV Daniel Pancu, noul antrenor al lui Poli Iași

Daniel Pancu, noul antrenor al lui Poli Iași
Daniel Pancu, noul antrenor al lui Poli Iași

Articol de - Publicat marti, 11 august 2020 18:28 / Actualizat marti, 11 august 2020 18:45

Daniel Pancu, 42 de ani, va debuta ca antrenor în prima ligă la aceeași echipă la care a jucat pentru prima dată la juniori, la seniori și în eșalonul de elită, Poli Iași.

Pancu a negociat azi la Iași cu președintele clubului, Ciprian Paraschiv. Cei doi s-au înțeles asupra contractului pe un sezon și a detaliilor, iar noul antrenor va fi prezentat mâine.

Comunicatul celor de la Rapid l-a dat de gol

Rapid a anunțat aseară despărțirea oficială de președintele Daniel Pancu (42 de ani) și i-a urat succes la noua echipă, Poli Iași:

„Legendarul Daniel Pancu, fostul jucător, antrenor și președinte al Rapidului, va fi noul principal al prim-divizionarei Politehnica Iași. Mult succes, Pancone”.

Daniel Pancu la Poli Iași

Daniel Pancu nu a fost nicio clipă împăcat cu rolul administrativ pe care l-a primit la Rapid, după destituirea din funcția de antrenor. Fostul atacant a așteptat momentul potrivit pentru a reveni pe bancă, iar oportunitatea s-a ivit în această vară. Mircea Rednic nu a mai continuat la Poli Iași, iar oficialii din Copou s-au gândit la localnicul Pancu.

Daniel Niculae a spus „NU” Rapidului! Cum motivează decizia: „Nu pot lucra cu anumite persoane de acolo” + Ce spune despre relația cu Pancu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
amicu
amicu  •  12 August 2020, 10:51
Postat de emil1986 pe 11 August 2020, 20:04

S-ar putea, totusi, ca cei care conduc clubul sa-si dea seama cat mai repede ca betii.vul Pancu ii va duce la pierzanie si-l vor schimba rapid.

mai bine un betiv asumat decat un prost care se da destept

iung811
iung811  •  11 August 2020, 23:25
Postat de emil1986 pe 11 August 2020, 20:04

S-ar putea, totusi, ca cei care conduc clubul sa-si dea seama cat mai repede ca betii.vul Pancu ii va duce la pierzanie si-l vor schimba rapid.

milica86, dupa ce ca te musca limba romana, ai uitat de betivii vostrii, iovan, bumbescu si lista poate continua. La tine in cap e mai intuneric decat noaptea!!!

iung811
iung811  •  11 August 2020, 23:20
Postat de rapidist57 pe 11 August 2020, 21:21

Mai baiatule, te urmaresc de ceva vreme si numai insulte aduci Rapidului si celor care sunt la acest club. Te-ai gandit ca Steaua ta este doar o echipa securista care trebuia desfintata de la revolutie? Si Steaua si celalta clona FCBS. Esti doar un decretel, sti ce e aia, priveste in oglinda si cauta pe net ca sa afli. Varsta care o afisezi arata cine esti.

Lasati-l pe milica 86, el clovnul de serviciu p-aici

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close