FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Dat afară pe ușa din dos, un președinte e rechemat să salveze echipa: "E singurul care ne poate ajuta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 14:42

Pandurii e pe 7 în clasamentul play-out-ului, dar gorjenii speră că se pot salva de la retrogradare, chiar dacă ar juca și meciul de baraj cu ocupanta locului 3 venită din Liga a 2-a.

Cu mari probleme financiare și aproape de faliment, oficialii gorjeni au decis să-l cheme înapoi la echipă pe unul dintre cei mai buni oameni care au fost la cârma acestei echipe, din punct de vedere administrativ.

Sursele Gazetei au dezvăluit că, în această dimineață, oameni influenți de la Pandurii l-au contactat pe Eugen Pârvulescu, fostul președinte al grupării și i-au propus să revină la echipă!

"E singurul om care ne mai poate ajuta! Are o experiență foarte bună în administrare problemelor de la echipă, un om care cunoaște foarte bine cum merge treaba la Pandurii. E omul în care ne punem speranțele că ne poate salva pe acest final de campionat", spun oameni din interiorul echipei pentru Gazetă.

Obiectivul lui Pârvulescu pentru următoarele luni este să încerce să găsească sprijin financiar pentru ca echipa să reziste pe prima ligă și să câștige lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu doar 17 puncte, echipa lui Stoican se află pe locul 7 din play-out, la trei puncte de Chiajna, locul 6, poziție ce ar duce formația din Gorj la baraj.

"Eugen Pârvulescu trebuie să facă rapid un plan pentru echipă. Dacă vom rămâne în Liga 1, avem premise că totul o să fie bine și nu o să existe probleme. În cazul în care echipa va retrograda, Pârvulescu va avea o misiune mai dificilă, dar obiectivul va fi acela ca Pandurii să revină încă din primul an în Liga 1 pe noul stadion care se contruiește acum la Târgu Jiu", spun cei din interiorul echipei.

"Sincer, Pandurii a rămas în sufletul meu, are un loc special indiferent unde voi fi. Acest club mi-a dat foarte multe"
Eugen Pârvulescu, în noiembrie 2016

52 de fotbaliștiîntr-un sezon a folosit Pandurii, cifră atinsă și de Unirea Urziceni, în sezonul 2010-2011, Gloria Buzău în 2008-2009 și de Universitatea Craiova în sezonul 2004-2005

L-au forțat să demisioneze acum 2 ani

În aprilie 2015, Eugen Pârvulescu, a fost suspendat trei luni din funcție de Adunarea Generala a Acționarilor, acesta fiind suspectat de aranjarea meciului cu U Cluj, pierdut cu 1-0 pe propriul teren. Până la urmă s-a dovedit că Pârvulescu nu a avut nicio implicare.

Chiar dacă a avut mai multe oferte după depărțirea de Pandurii, Pârvulescu a preferat să refuze să semneze cu Gaz Metan, ACS Poli sau ASA Tg. Mureș.

Ce program au gorjenii până la finalul campionatului

Pandurii - Concordia Chiajna
Pandurii - ASA Târgu Mureș
ACS Poli - Pandurii
Pandurii - Gaz Metan
FC Botoșani - Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează