FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV » Daţi afară de Dinamo, Păun şi Muşat semnează cu una dintre cele mai tari echipe din Bulgaria

Georgian Păun
Georgian Păun

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2012 14:49

Afacerile dintre Dinamo şi bulgari continuă după ce "cîinii" l-au transferat pe Michel Platini, atacantul brazilian de 28 de ani care a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare un acord pe trei sezoane, cu opţiune pe încă unul.

Azi, a fost ultimul antrenament în tricoul lui Dinamo pentru Georgian Păun şi Nicolae Muşat. Cei doi au primit o ofertă din partea lui ŢSKA Sofia pentru a evolua la Sofia pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv. Sofioţii le-au trimis deja biletele de avion, amîndoi urmînd să decoleze mîine spre Bulgaria pentru a semna contractele.

Păun poate evolua ca mijlocaş de bandă sau atacant, are 26 de ani şi nu se află în planurile lui Liviu Ciobotariu pentru retur. Muşat are 25 de ani, este fundaş stînga şi are acelaşi statut.

Din cauza crizei financiare, ŢSKA Sofia s-a despărţii de mai mulţi jucători importanţi în această iarnă, printre care şi Ianis Zicu, şi încearcă să formeze o echipă cu care să cheltuie bani mai puţini.

ŢSKA Sofia e pe locul doi în Bulgaria şi are acelaşi număr de puncte ca liderul Ludogorets Razgrad, 36.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
hristac
hristac  •  17 Februarie 2012, 11:55

eu cred ca paun nu este de "aruncat" .... acum sa vedem ce-o sa faca la vecini.

ionut.07
ionut.07  •  15 Februarie 2012, 18:46

Paun va pacali fotbalul la fel cum a facut si la Dinamo.In era Ciobotariu a avut mai putine sanse(prin cupa,insa nici acolo n-a demonstrat nimic),insa in era lui Andone ii s-au oferit foarte multe sanse si a aratat de ce este in stare. E bine ca macar au reusit sa-l vanda. Daca unii mai cred in talente si comori ascunse, asta nu inseamna ca Paun sau Ganea sunt fotbalisti buni.Daca era,demonstrau.E foarte simplu.Paun juca mereu ca si cum ar mai fi jucat un meci inainte,iar in cazul lui Ganea..caracterul lasa de dorit(e bn macar c-a opus rezistenta clanului).Cat despre Musat,situatia lui e amuzanta.Dinamo n-are fundas stanga si cauta in dispera, iar ei vind tocmai un fundas stanga.

cordos_eu
cordos_eu  •  15 Februarie 2012, 17:32
Postat de terminatorul2 pe 15 Februarie 2012, 15:27

Parca vad ca Paun si Musat ”explodeaza” la bulgari .

explodeaza fiindca si Alexandru Piturca era golgeter acolo :)

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close