FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

EXCLUSIV Daune morale-record în România, obținute de Bărboianu și de avocatul său, Dan Idita! Cât îl costă pe Negoiță celebra afirmație: "Știu locul, știu suma"

Articol de - Publicat joi, 22 decembrie 2016 20:49

 Ștefan Bărboianu a câștigat primul meci în instanța civilă împotriva lui Ionuț Negoiță, după ce finanțatorul lui Dinamo l-a acuzat într-o conferință de presă că a trântit meciul cu Steaua (1-3) din 3 mai 2015. 

Prima instanță, Tribunalul București, a decis azi că Negoiță trebuie să-i plătească fotbalistului nu mai puțin de 100.000 de euro, un adevărat record în materie în România! 

Ca un fapt inedit, Negoiță e obligat și să publice în media sportivă, pe cheltuiala proprie, decizia instanței. 

Iată decizia instanței publicată pe portal.just.ro:

Decizia nu este definitivă, cazul urmând să ajungă la Curtea de Apel. 

Chiar cei care au intentat procesul au anunțat deja că vor face recurs: 

"Este o soluție bună, însă în ceea ce privește daunele acordate nu suntem mulțumiți și cu siguranță vom face apel", a declarat avocatul lui Bărboianu, Dan Idita (foto jos), pentru GSP.ro. 

662379 497682 poza craiova

Bărboianu câștigase duelul cu Negoiță și la Comisiile FRF. Pe 15 iulie 2015, finanțatorul "cîinilor" a fost suspendat 8 luni și a primit o penalitate de 50.000 de lei. 

Declarația lui Negoiță din 2015:

”Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară.

Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte cînd Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce?”, a declarat Ionuț Negoiță atunci. 

”ȘTIU CINE, ȘTIU LOCUL, ȘTIU SUMA!”

Patronul lui Dinamo susținea că Bărboianu ar fi fost plătit să greșească în favoarea Stelei și că va mărturisi totul autorităților: ”Știu cine, știu locul, știu și despre cît e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte.

Din păcate, mai sînt jucători ca el în fotbalul românesc. Poate vreun fraier ca mine să-l mai ia pe Bărboianu, dar nu cred că va mai juca fotbal. Ticăloșii ca el nu vor mai juca fotbal”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
ray51
ray51  •  23 Decembrie 2016, 09:37

Mai sunt patroni care simtindu-se 'zeii' financiari ai echipei, uita de bun-simt, de educatie si in loc sa-i trateze pe jucatori ca angajati, ii considera sclavi.

para.para
para.para  •  23 Decembrie 2016, 01:04

Da barboianu mai da cu sapa pe undeva sau s-a pensionat dupa ce l-a omenit jiji?

kenzo4play
kenzo4play  •  23 Decembrie 2016, 00:45

acum stiu si eu cat, 100k. Stiu si de la cine, de la Neghiobiță. Stiu si cand, in curand.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează