FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV De ce Marica nu este la nivelul așteptat de toți: "Asta este marea lui problemă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 14:48

După ce a jucat 4 meciuri într-un an și jumătate, din cauza accidentărilior la genunchi, Ciprian Marica a revenit în Liga 1 și speră să treacă peste probleme medicale și să prindă lotul României pentru EURO.

Florin Bratu, fost atacant la Dinamo și Rapid, a avut de-a lungul carierei accidentări grave, la genunchi, și a vorbit despre problemele pe care le-ar putea avea Marica.

"Probleme după o operație la genunchi și după o absență îndelungată există, mai ales pentru atacanți. Amintește-ți faza de la Chiajna, când Ciprian a fost lovit în careu și trebuia dat penalty! Astfel de momente îți provoacă o teamă, îți amintesc prin ce ai trecut.

Eu cred că asta e principala problemă a lui Marica acum. Trebuie să scape de teamă, să marcheze, să joace cât mai mult și să se convingă el că totul a revenit la normal, că e la fel ca înainte de accidentare ", a spus Bratu, într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor.

Citește în ediția Gazeta Sporturilor, la chioșc sau în varianta digitală, interviu integral și află ce șanse are Marica de a se recupera după accidentare și de ce Tamaș și Kharja nu au aceleași probleme ca Marica.

Alte subiecte exclusiv print:

✓Interviu cu italianul Davide Petrucci, de la CFR Cluj: "Ferguson m-a plăcut, cu Van Gaal n-am avut șanse"
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
icstream
icstream  •  27 Februarie 2016, 20:41

zici ca-i Conectoru' feromagnetic.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  27 Februarie 2016, 18:41
Postat de tzusti_reloaded pe 27 Februarie 2016, 18:27

SFAT PT FUNDASII IESENI... CAND VA APROPIATI DE MARISHICA.. FACI UN BAU DIN TOTI RARUNCHII... VA FACE FRACTURA DE.. STRES

tzutzi , ce viata frumoasa ai, esti de serviciu in seara asta din partea clubului frustratilor din Sos. Stefan cel Mare...?

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 Februarie 2016, 18:27

SFAT PT FUNDASII IESENI... CAND VA APROPIATI DE MARISHICA.. FACI UN BAU DIN TOTI RARUNCHII... VA FACE FRACTURA DE.. STRES

Vezi toate comentariile (24)
Comentează