FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Decizia luată de Gigi Becali în privința lui Mihai Pintilii: "Asta se va întâmpla cu el în secunda doi!"

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 09:23

Mihai Pintilii a primit în această vară mai multe oferte de transfer în străinătate, dar oficialii vicecampioanei au refuzat ca acesta să părăsească echipa.

Cu o ofertă concretă din Arabia Saudită, adusă de unul dintre agenții cu care mijlocașul colaborează, Bogdan Apostu, FCSB a spus pas și asta după ce Mihai Stoica a intervenit și l-a convins pe patronul echipei ca Pintilii să nu plece de la echipă.

Mai mult, Anamaria Prodan, alt agent al lui Pintilii, a declarat în exclusivitate pentru GSP.RO că nu se pune problema ca mijlocașul să plece de la Steaua până la finalul carierei.

"Pintilii este motorul Stelei și a refuzat inclusiv el oferta venită din Arabia Saudită. Îl știu foarte bine pe Mihai și nu este omul care aleargă după bani. El va rămâne mereu în familia Stelei, chiar într-o funcție de conducere, asta se va întâmpla cu el în secunda doi după ce se va retrage! Gigi Becali  îl iubește ca pe fiul lui și va rămâne pe viață la Steaua", a declarat soția lui Regehcampf pentru GSP.RO.

De precizat că Pintilii colabora inițial exclusiv cu Anamaria Prodan, dar a decis să discute cu mai mulți agenți care i-ar putea aduce oferte bune pentru un transfer în străinătate și să nu mai fie reprezentat de o singură persoană.

" Nicolae Dică și Mihai Stoica au insistat ca Pintilii să rămână şi să se evite o eventuală despărţire", spun sursele GSP. Chiar la finalul partidei cu Craiova, care a încheiat campionatul, MM a făcut o pledoarie publică pro-Pintilii, pe care l-a lăudat şi a spus că e un exemplu de profesionalism şi atitudine.

4 e locul ocupat de Pintilii în ierarhia mediilor realizate pe baza notelor GSP din sezonul recent încheiat, cu 5,92. În faţa lui sunt doar Alibec, Niţă şi Gnohere

"Pintilii este un jucător-cheie pentru mine. Mi-ar fi plăcut să fie mai tânăr, ca să construiesc echipa în jurul lui"
Christoph Daum, selecţioner România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  17 Iunie 2017, 18:52

cum isi permite stimabila sa zica steaua,ce echipa asta n-are nume,rusine cand prodanelul ei a activat ca 0 treapa la fcsb......

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Iunie 2017, 15:56
Postat de Ady Oster pe 17 Iunie 2017, 10:29

Pai daca vrea sa ramana pe viata la FCSB de ce are nevoie de agenti care sa ii aduca oferte??? :)

pentru cand isi scrie biografia. "Am avut oferte de la Real si Barcelona pe baza notelor ziarului de casa gsp..dar am preferat sa joc pana la finalul carierei la fcsb"

894347060631419
Ady Oster  •  17 Iunie 2017, 10:29

Pai daca vrea sa ramana pe viata la FCSB de ce are nevoie de agenti care sa ii aduca oferte??? :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează