FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Declarație de dragoste a lui Ante Puljici pentru fanii lui Dinamo! De ce nu a ales Steaua în această vară

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2016 16:55

Ante Puljici, 28 de ani, a semnat cu Tom Tomsk, croatul alegându-i pe ruși în detrimentul lui Dinamo și al Stelei. Fundașul a explicat motivele pentru care nu a ales rivala roș-albilor, deși oferta financiară este superioară echipei la care a evoluat în sezonul trecut.

"Sincer, nu m-am văzut niciun moment în tricoul Stelei, deși am apreciat faptul că oamenii de acolo s-au gândit să mă transfere și au făcut eforturi concrete să ajungă la o înțelegere cu mine.

De ce nu mă vedeam la Steaua? Fiindcă suporterii lui Dinamo m-au plăcut și respectat foarte mult, iar eu respect asemenea detalii. De aceea n-am acceptat să continuu discuțiile cu Steaua.

La Tom Tomsk n-a fost doar chestie de bani, ci și faptul că joc într-o ligă foarte puternică, precum cea a Rusiei", a explicat croatul pentru GSP.RO.

Fotbalistul este satisfăcut de victoria "câinilor" în dauna Astrei, 4-1: "Nu pot să spun decât că sunt foarte fericit pentru băieți. Au făcut și un meci bun, au și marcat multe goluri, răzbunând înfrângerea cu 2-4 din finalul campionatului. Mi-a plăcut să aud de succesul lui Dinamo, mai ales că cei de la Astra au fost aroganți atunci. E cel mai bine să răspunzi adversarului prin victorii, când poți".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
cobra_z
cobra_z  •  26 Iulie 2016, 15:32

din pacate nu citesti presa din Romania, ca ai fi fericit sa stii ca esti considerat un fotbalist cu personalitate,coloana vertebrala si caracter...bv Puljici !

vyyllyy
vyyllyy  •  26 Iulie 2016, 14:21
Postat de tzusti_reloaded pe 25 Iulie 2016, 18:20

POKEMON GO.. PE CINE MAI INTERESEAZA PULJICI?.. ..AVEM ALTE PRIORITATI ACUM..DE EX CINE MAI VINE ? NEA ALONE CE FACI..IL STRANGI PUTIN DE -CLAPE- PE PIANIST SAU.. MUCLES?

Si tu te numeste fan Dinamovist ? , sau mi-se pare mie ca esti un troll ***?, lasa omu' sa-i faca treaba de Antrenor si vedem la final tragem linie , nu mai pe prostul p-aici ca ma doare capul cand vad ce bazaconi scrii ,alt FcSB-ist infiltrat care iubeste culorile lu' Dinamo , lasa bro ca aveti voi echipamentul de rezerva cu ,culorile alb rosu :D.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  26 Iulie 2016, 00:11

Bravo Ante Puljici, ai consideratia noastra pt cele spuse si facute! La fel ar fi avut si Marica daca avea ceva in capul ala sec-sec-sec!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează