FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Declarație de dragoste a unui ivorian care este piesă de rezistență în Liga 1: ”Sunt pe jumătate oltean”

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 10:49

Stephane Acka, 26 de ani, vrea să cucerească titlul cu CS Universitatea Craiova, afirmând cu tărie într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor:

"Sunt 80 la sută șanse să câștigăm campionatul. Depinde în mare parte de noi. Chiar dacă vom avea arbitraje potrivnice". Fotbalistul este fericit la Craiova, tocmai de aceea a refuzat în 2014 un contract propus de Dinamo ca să continue în Bănie.

A trecut și peste singurătatea provocată de distanța față de familie. "Mi-a fost greu la început în Bănie. E greu să ajungi să-ți faci singur de mâncare după ce vii seara, după o zi plină la antrenamente.

Și câte și mai câte probleme de care nu vreau să mai vorbesc. La «Știința» sunt fericit acum! Totul se plătește la zi, e un club foarte profesionist. De ce aș vrea să plec de aici?!".

Contractul îi expiră în vara 2017, dar ivorianul le-a dat speranțe oltenilor: "A rămas să vorbim la iarnă, acum mă concentrez doar la meciurile din sezonul competițional. Oricum, nu vreau să plec nicăieri la alt club din România, dacă e, doar afară".

Oltencele nu-i fac cu ochiul: "Sunt fidel iubitei mele, Marta, cu care mă simt minunat". Acka este mândru de ea, ca și de restul familiei sale, cu care păstrează nenumărate fotografii.

Ne face cunoștință cu mama sa, cu Angele, cu fratele său, Georges (10 ani), cu a doua soție a tatălui, Rosalia, și cu verișoarele lui, Elvira, Desiree și Marie-Angele. "Mi-a fost greu fără familie, dar acum sunt bine, sunt împlinit și dornic să iau titlul cu Universitatea Craiova".

Citește întreg interviul cu Acka în Gazeta Sporturilor de azi! 

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
stefan..
stefan..  •  09 Noiembrie 2016, 18:07

Pronosticul despre cucerirea titlului e de complezenta. Se stie ca blatistii lui Gigi Becali au asigurat primul loc in tara si, fara blaturi, ultimul loc in Europa. Noroc cu Astra ca ma misca un pic.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  09 Noiembrie 2016, 12:13

80% sanse? Cum de ti-a dat atat? Grea ”artimetica” asta, Stephane...

ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2016, 11:34

Marta e olteanca?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează