FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, TV DIGI SPORT, TV DOLCE SPORT, LOOK TV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Declarații la superlativ despre Horaţiu Feşnic, cel care conduce în această seară Derby de România: "O să ajungă un arbitru de clasă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2016 13:15

Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate în ediția de miercuri a ziarului că arbitrul de 27 de ani Horaţiu Feşnic este alesul Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru partida din această seară de pe Arena Națională, dintre Dinamo și Steaua. 

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu a comentat în exclusivitate pentru GSP.RO decizia șefilor arbitrajului românesc de a-l delega pe clujeanul Feșnic. "Dau o mare bilă albă Comisiei Centrale pentru această delegare! Bravo lor că au încredere în acest copil care e foarte talentat! A jucat și fotbal și o să vedeți că ceea ce v-am spus acum în câțiva ani se va confirma și va ajunge un arbitru de clasă! La vârsta lui e chiar mai talentat decât Ovidiu Hațegan", a fost declarația făcută de Porumboiu.

În acest moment, arbitrul nu este pe lista FIFA, fiind o premieră în ultimii ani ca un arbitru care nu este pe lista internațională să fie delegat la cel mai important meci din campionatul românesc. Horațiu va intra însă pe lista internațională, de la 1 ianuarie 2017, luându-i locul lui Cristi Balaj, restras în această săptămână din arbitraj.

Horațiu Feșnic este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca şi a practicat fotbalul înainte de a ajunge arbitru, fiind junior la U Cluj până la 14 ani, când s-a mutat la rivala din Gruia. La CFR Cluj a jucat până în 2005, evoluând pentru echipa a doua a clubului.

  • Duelul dintre Dinamo și Steaua se va disputa în această seară, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
geo.b.
geo.b.  •  22 Decembrie 2016, 17:21

Sper sa fie de cLasa nu de cAsa,asa cum e "bricheta" seful lui,plus altii cativa.

sakamoto
sakamoto  •  22 Decembrie 2016, 13:37

Porumbelu a ajuns la virsta cind omul da in mintea copiiilor. Cit despre valoarea acestui *** va pot spune ca la un meci Caransebes-Poli Timisoara, jucatorul Poparadu de la Poli se afla in careul de 16m al gazdelor, cu mingea la picior. Un fundas al gazdelor, in loc sa degajeze mingea, l-a lovit in tibie pe Poparadu cu toata puterea. Acesta-Poparadu-a cazut la pamint, urlind de durere. Stiti ce a dictat pirlitul lui porumbelu? SIMULARE si cartonas galben lui Poparadu!!! Mare talent, mare borfash!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează