FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

EXCLUSIV Delegare senzațională pentru arbitrajul românesc » FIFA l-a trimis la Franța - Olanda!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 12:11

Vești excelente pentru arbitrajul din România! FIFA a decis ca partida de pe 31 august dintre Franța și Olanda din preliminariile Campionatului Mondial să fie delegat Alexandru Deaconu.

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost delegat ca observator de arbitri al acestei partide care se va juca de la ora 21:45 pe Stade de France din Paris.

În acest an, Deaconu a mai avut delegări la meciuri importante. A fost observator de arbitri la prima manșă a semifinalei Europa League dintre Ajax și Lyon, dar și la meciul de foc dintre Napoli și Real Madrid.

A fost trimis și la duelul din turul doi preliminar al Ligii Campionilor dintre Budapest Honved și Hapoel Beer-Sheva, dar și partida Lech Poznań - FC Utrecht.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  25 August 2017, 13:53

Ca deobicei titlul este hilar.

cristi.valeanu
cristi.valeanu  •  25 August 2017, 13:44

sa le zica cineva olandezilor ca pot castiga la masa verde daca sunt isteti... este suficient ca un suporter batav undercover sa arunce cu bricheta in teren

adi_stelistul
adi_stelistul  •  25 August 2017, 12:55

In titlu "delegare senzationala pentru ARBITRAJUL romanesc" iar in text informatia ca un FOST arbitru a fost delegat ca OBSERVATOR la un meci. Partida altfel importanta,desigur, dar nu acolo e baiul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează