FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV "Deraiat" de Becali, Salomao e aproape să plece de la Dinamo » Unde ar putea juca de la anul

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 13:00

Diogo Salomao a fost unul dintre motoarele echipei până când a început seria neagră de rezultate care a adunat deja 6 meciuri la rând fără victorie.

Lusitanul de 30 de ani rămâne printre cei mai bine plătiți fotbaliști din lotul "câinilor", câștigând 10.000 de euro pe lună, din salariu plus bonusuri. Contractul cu Dinamo îi expiră pe 30 iunie 2019, iar până acum nu s-a găsit - nici nu s-a încercat foarte tare! - un numitor comun pentru prelungirea înțelegerii.

5,60este media notelor din Gazetă ale portughezului în actualul sezon, fiind al doilea în topul notelor de la Dinamo, după Nistor

Mai ales că diverși impresari îi caută un viitor mai bun financiar lui Salomao, el fiind în discuții avansate ca să-și continue cariera în țările arabe. Ceea ce i-ar aduce un salariu de cel puțin trei ori mai consistent decât câștigă acum în Ștefan cel Mare.

Diogo se gândește și la viitorul familiei sale. Mijlocașul și soția sa, Sara, așteaptă în 2019 nașterea primului lor copil, fotbalistul anunțându-și prietenii în social media că va avea o fetiță.

Salomao poate pleca gratis vara viitoare sau pe o sumă compensatorie pentru clubul dinamovist, 100.000 de euro, în cazul în care despărțirea se va produce în iarnă. 

1.250.000 €e cota lusitanului, conform transfermarkt, cea mai bună din lotul dinamovist, alături de Hanca 

Gigi l-a "deraiat"

Randamentul lui Salomao a intrat pe o pantă descendentă după ce Becali a dat de înțeles că l-ar interesa transferul portughezului la FCSB! Chiar imediat după ce s-a închis "pista Nistor".

"Salomao e cel mai bun mijlocaș din România! Sau aproape cel mai bun mijlocaș", a declarat patronul roș-albaștrilor luna trecută despre lusitan. "Fantoma lui Gigi Becali nu o să dispară niciodată din preajma stadionului Dinamo sau a fotbalului românesc. Nu se pune problema ca Salomao să ajungă la FCSB", a ripostat Alexandru David, președintele roș-albilor.

10 goluriși 9 assisturi a reușit Diogo în ediția precedentă în 40 de meciuri

3 goluriși 2 assisturi a strâns Salomao în 12 meciuri în actuala ediție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2018, 17:40

Astia au primit sarcina de la MM-"mentorul" lor sa inceapa zanzania!

467991146719096
Costel Rosoiu  •  26 Octombrie 2018, 15:38

Daca nu-si revine si pleaca ,nu este nicio nenorocire pentru Dinamo,si asa se vede ca este labil psihic si fara Nistor si Mahlangu langa el este nul.Nu este dinamovist pur,este un mercenar care nu joaca pentru banii pe care ii primeste.

baba_yaga
baba_yaga  •  26 Octombrie 2018, 14:31
Postat de poison_5 pe 26 Octombrie 2018, 14:27

*** Păcat că nu mergi la Clinceni, adică la FC FîCîSîBî.

Adevărul e că, dacă mai pleacă mulți, chiar că putem s-o "reventindem" în liga a 2-a !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează