FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Detalii incendiare din culisele negocierilor pentru acţiunile CFR-ului » Detaliul care l-a deranjat pe Paszkany

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 10:10

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, noul acţionar majoritar la CFR Cluj, Marian Băgăcean, a oferit detalii despre modul în care au descurs negocierile cu Arpad Paszkany.  

"I-am cumpărat acţiunile la preţul nominal, adică îi voi da, în tranşe, 1,5 milioane de euro pentru pachetul de 62 la sută. Apoi a acceptat cam tot ce i-am propus. De exemplu, la masa credală, mai are de luat nişte creanţe pe alte firme.

I-am spus că nu-i pot da decât jumătate din acele sume. Nu prea i-a convenit, dar a fost de acord în cele din urmă", a spus Băgăcean pentru Gazetă.

Omul de afaceri a afirmat că de acum înainte consultările privind echipa vor fi făcute doar cu Iuliu Mureşan, dar că de problemele anterioare preluării clubului va răspunde Arpad Paszkany.

"Mă voi consulta doar cu domnul Mureşan. Dar domnului Paszkany i-am cerut, şi am şi încheiat un act juridic, să rămână şi, dacă va fi întrebat, să răspundă în legătură cu tot ce s-a întâmplat în club până am preluat eu.

Am auzit că are nişte procese, mai pot apărea probleme cu diverse litigii legate de jucători, de impresari. Dânsul trebuie să răspundă de aceste lucruri pentru că le cunoaşte cel mai bine. Iar ele nu se vor încheia odată cu ieşirea din insolvenţă", a adăugat noul acţionar al clujenilor.

Inteviul complet cu Marian Băgăcean poate fi citit în ediţia tipărită a Gazetei de azi şi în Gazeta digitală!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
traian_v
traian_v  •  08 Februarie 2017, 14:14

Cum adica 1,5 milioane euro??? Doar stadionul valoreaza de 10 ori pe atat ! Cred ca ati gresit, ati omis cateva cifre...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  08 Februarie 2017, 12:36
Postat de Danny Caroll pe 08 Februarie 2017, 11:19

Cica „detalii inciendiare”. Vedeti sa nu luati foc de la ele.

Sunt incendiare ca daca dai bani pe "ziar" e ca si cum ai da foc la bani.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  08 Februarie 2017, 11:36

slabut articol! doar titlul e de el in rest nimic! rusine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează