FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

EXCLUSIV Detaliul care poate decide un titlu » GSP.ro a consultat un avocat: "Sincopa de care FCSB poate profita!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 10:51

După ce FCSB a anunțat, prin finanțatorul Gigi Becali, că la egalitate de puncte va cuceri titlul de campioană, GSP.ro a contactat un avocat apropiat de fotbalul românesc pentru detalii suplimentare

Acesta spune că, deși în primele două puncte ale Articolului nr. 27 din ROAF se specifică "play-off/play-out", lipsa din punctul numărul 3 este în favoarea FCSB.

"OK, omenește, LPF are dreptate, dar aici vorbim de un regulament prost redactat, de care FCSB poate profita.

Ca de fiecare dată, problema e că atunci când se fac modificări, în loc să se rescrie regulamentul de la A la Z, se adaugă pe ici pe colo la cel vechi. Și așa le scapă diverse situații!", spune avocatul contactat de GSP.ro.

El continuă: "Să nu uităm că aceste clasamente se validează în Comitetul Executiv, unde FCSB are o influență prin Valeriu Argăseală. Și, chiar dacă Viitorul ar fi validată campioană în Comitetul Executiv, hotărârile acestui Comitet Executiv pot fi atacate direct la TAS".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
timm
timm  •  14 Mai 2017, 12:34

Ce conteaza ce spune un "avocat" fara nume. :)

nevrotyk
nevrotyk  •  13 Mai 2017, 17:51

Cati de aici s-ar simti jigniti daca i-as "acuza" ca merg la servici pentru bani.ori daca o lege ti-ar intinde acum 1 milion de euro cati I-ar refuza.aici nu e de vina becali ca isi urmareste interesul,sunt de vina cei care nici nu s-au deranjat la schimbarea sistemului competitional sa faca un regulament nou clar.pe principiul "las ca merge si asa"

chris_bu67
chris_bu67  •  13 Mai 2017, 17:31

Vă dați seama că gigi îl are angajat pe tov.argăseală fost arbitru megieș și om al comisiilor,mm boxeur de temut printre fanii stelei adevărate,care se pregătesc să sărbătorească titlul oferit de tas!!Gigi,cărui Dumnezeu te închini? :))))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează