FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Dezvăluiri ale unui fost antrenor al Stelei! » Săgeți către Reghecampf și Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 06 decembrie 2016 13:05

Laurențiu Roșu a povestit cu sinceritate într-un interviu de 3 pagini pentru Gazeta Sporturilor perioada petrecută la Steaua, unde a fost secundul lui Costel Gâlcă.

- Cu cine a fost mai greu la Steaua, cu Gigi Becali sau cu generalii?
- La Steaua, cât am fost fotbalist, nu știam cum se comportă cei din conducere, generalii. Ca secund, cu Gigi Becali patron, căruia îi place să se bage la echipă și să vină cu diverse idei, n-am interacționat direct, prea mult. El bagă bani, face ce vrea, că suntem sau nu de acord cu el e partea a doua. Eu mi-am făcut treaba ca secund, mi-am spus mereu părerile din poziția în care eram. Și atât.
- Ediția 2014/2015, în care aţi fost secundul lui Costel Gâlcă, a fost cea mai stresantă pentru dumneavoastră?
- Eram obișnuiți să lucrăm sub presiune. Cel mai urât, mare ghinion!, a fost când am ratat accesul în grupele Champions League cu Ludogoreț, când a fost Moți erou la penalty-uri pentru bulgari. La București, în tur, am ratat calificarea. Dacă făceam 2-0 sau 3-0, nu ne mai prindeau la Sofia. Eram sub mare presiune după "era Reghecampf", umbra fostului antrenor plana la echipă, mai ales că a avut rezultate. Jucătorii erau obișnuiți cu niște metode, le-a luat ceva timp să se acomodeze cu metodele noastre, dar n-am simțit că băieții nu ne ascultă. Unul era finul cuiva, altul era reprezentat de Anamaria, bine, majoritatea erau cu același agent, făceau mese, însă pe mine, unul, nu m-a afectat. Nu cred că a fost vreunul care să nu vrea să dea maximum. Au fost profesioniști.

Citește întreg interviul cu Laurențiu Roșu în ediția tipărită sau în Gazeta Digitală! 

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Decembrie 2016, 19:41

care metode, Laurentiule?! dupa ce metode ati antrenat voi steaua?! dupa ce a plecat Sanmartean, Steaua a jucat tzurca nu fotbal! hai, sa fim seriosi, Florin Marin v-a facut campioni, unii nemeritati! si pe Galca antrenor...

119179138570811
Constantin Cojocaru  •  06 Decembrie 2016, 16:31

Pe Becali o sa-l bata Dumnezeu rau de tot ca si-a batut joc de Costel Galca, un baiat foarte modest si cu mult "bunsimt". Cum vine asta, iti castiga toate trofeele puse in joc (in conditiile cand i s-au vandut jucatori) si tu nici macar nu-l chemi sa-l intrebi daca mai vrea sa continue la STEAUA? Bine ca l-a adus pe finul Radoi, care n-a antrenat niciodata, apoi pe Reghe, un antrenor submediocru dar arogant, cu care echipa joaca slab, desi i s-au toti jucatorii pe care i-a dorit.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  06 Decembrie 2016, 16:12

Trecînd peste faptul că interviul nu spune absolut nimic, cum naiba se face că majoritatea covîrşitoare a interviurilor, reportajelor, ştirilor şi fotografiilor sunt numai şi numai despre fecesebe? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează