FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile de la Dinamo: Mutu voia să-l pună pe Niculescu pe post de marionetă!

Adrian Mutu şi-a luat licenţa B de antrenor în iarna lui 2016
Adrian Mutu şi-a luat licenţa B de antrenor în iarna lui 2016

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2017 00:00

Adrian Mutu a vrut să se folosească de licenţa PRO a lui Claudiu Niculescu pentru a antrena din umbră Dinamo, dar Clau-gol nu a acceptat rolul de marionetă.

Directorul general Adrian Mutu s-a impus în faţa lui Ioan Andone, reuşind să îl dea afară de la Dinamo pe "Fălcos". Înlocuitor pentru Ando a venit Cosmin Contra, 41 de ani, deşi prima variantă a echipei din Ştefan cel Mare a fost Claudiu Niculescu.

Conform surselor Gazetei, "Briliantul" i-ar fi propus lui Ionuţ Negoiţă să preia şi conducerea tehnică a echipei, iar Claudiu Niculescu să aibă rol secund, pentru a se putea folosi de licenţa PRO a lui.

Momentan, Adi studiază pentru a deveni tehnician şi nu are drept de a antrena. Planul "Briliantului"  era să stea pe bancă alături de Claudiu, dar să stabilească el echipa şi să facă tot ce înseamnă munca de antrenor principal.

Modelul MATEUȚ

Compensatoriu pentru Niculescu, i s-a propus ca în caz de ratare a obiectivului imediat, accederea în play-off, acesta să nu fie tras la răspundere.

Claudiu nici nu a vrut să audă de aşa ceva, moment în care ar fi intervenit şi patronul Negoiţă: "Adi, am mai făcut aşa cu Flavius Stoican, l-am pus pe Mateuţ pentru că avea licenţă, dar nu mai vreau aşa ceva la Dinamo. Hai mai bine să punem un antrenor care să se ocupe de echipă şi să răspundă pentru rezultatele lui".

Nu l-a vrut pe "Guriţă"?

Conform aceloraşi surse, varianta Cosmin Contra a venit din partea lui Ionuţ Negoiţă, dar nu a fost prea agreată de Mutu, pentru că în lumea fotbalului "Guriţă" este cunoscut ca un tip impulsiv și necontrolabil. El reacţionează extrem de violent atunci când cineva încearcă să îi forţeze mâna sau să se bage în viaţa echipei pe care o conduce.

Purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, Dorin Irimia, a infirmat ideea că ar mai fi existat vreo variantă în afară de Contra: "Prima opţiune pentru poziţia de antrenor principal a fost de la început Cosmin Contra. Cu el au demarat negocierile imediat după rezilierea contractului lui Ioan Andone. Având în vedere faptul că în scurt timp va fi prezentat oficial Contra se subînţelege că nu s-a mai negociat cu niciun alt antrenor".

Claudiu Niculescu nu a putut fi contactat pentru a comenta informaţiile.

La ASA s-a putut

În acest moment, Mutu studiază pentru a-şi lua licenţele de antrenor profesionist, dar asta nu l-a împiedicat să antreneze din umbră pe ASA Târgu Mureş. Venit în iarna lui 2016 la ASA ca jucător, "Briliantul" a evoluat foarte puţin şi a acceptat imediat propunerea venită din partea boss-ului mureşean, Claudiu Maior, de a pregăti echipa. Paravan cu licenţă PRO a fost pus atunci George Ciorceri.

"Momentan sunt director general la Dinamo, după ce voi avea şi licenţa A mă voi hotărî ce voi face pe viitor, dacă voi fi antrenor sau conducător"
Adrian Mutu, în noiembrie 2016

"Adi s-a ocupat de pregătirea echipei cu mine şi cu preparatorul fizic, dar nu mă deranjează să mă consult cu jucătorii maturi. Nu cred că e ceva care să-mi lezeze mie orgoliul"
George Ciorceri, antrenor ASA, în martie 2016

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
jim_raynor
jim_raynor  •  17 Februarie 2017, 19:27
Postat de calinescu_ pe 17 Februarie 2017, 12:12

ERA O SOLUTIE DE 10 ORI MAI BUNA ....!!!!! MUTU ESTE UN GENIU, DAR SPRE DEOSEBIRE DE HAGI ESTE SI CEREBRAL....!!!

mda... un geniu care ne-a ingropat cu Ceccarelli... comentezi de fiecare data aiurea, ca un veritabil fcsbist

geo.b.
geo.b.  •  17 Februarie 2017, 16:51
Postat de tzusti_reloaded pe 17 Februarie 2017, 15:32

JIESPI.. = SCANDAL.. BARFE ..SUSANELE SI IMBARLIGATURI CU ACELASI ELEMENT COMUN ..MINCIUNI.. DIN 10 ARTICOLE.. UNUL NU E STRICT DESPRE FOTBAL ..AZI ..CHIPURILE E ETAPA IN LIGA MAMALIGA SI? ..JUCATI LA PARIURI..AU EI PONTURI .. HAI CU SICK

Sunt de acord cu tine.De foarte multe ori,oameni din presa si din televiziune,denatureaza adevarul si ii provoaca pe spectatori la scandal.De foarte multe ori am observat,ca echipa preferata a fi improscata cu noroi este Dinamo.Nici una din toata liga 1,nu-i ferfelita ca Dinamo.Aceasta este o LIPSA TOTALA de PROFESIONALISM. DAR.....,dar de data aceasta eu il cred in stare pe Mutu de asa ceva.Mai cred si ca Mutu,intentionat si premeditat i-a adus PREA TARZIU jucatori lui Andone,pentru ca sa fie mai usor de inlaturat.Din moment ce a facut asa ceva o data,cu siguranta o VA MAI FACE SI ALTA DATA,atata timp cat i se va permite.Eu unul nu am incredere in el.

geo.b.
geo.b.  •  17 Februarie 2017, 16:02

Parerea mea,daca Negoita nu se scapa de Mutu,va avea si EL soarta "porcului de Craciun" ca si Andone.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează