FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

EXCLUSIV Dezvăluiri inedite de insider » Cum e pregătită ASA de Mutu, Mureșan și Stăncioiu: "Lucrează pe compartimente"

Articol de - Publicat luni, 29 februarie 2016 17:38

Directorul sportiv al lui ASA Târgu Mureș, Cristi Bobar, explică metoda de lucru a staff-ului tehnic de la vicecampioana României şi spune că îl regretă pe Petre Grigoraş. 

- Domnule Bobar, mulţumit de calificarea în play-off?
- Vă daţi seama! A fost o săptămână foarte încărcată pentru noi. S-a pus o presiune foarte mare pe domnul Claudiu Maior şi pe trio-ul Gabi Mureşan, Edi Stăncioiu şi Adi Mutu, dar noi am avut încredere în ei şi totul s-a terminat foarte frumos pentru oraşul Târgu Mureş.

- Deci ei pregătesc echipa, nu Fekete...
- Antrenorul principal este Carol Fekete şi va fi în continuare, secondat de cei trei care lucrează cu echipa pe compartimente.

"Ţucudean are obiective măreţe"

- Cum adică pe compartimente?
- Mureşan şi Stăncioiu lucrează cu fundaşii, iar Adi Mutu pregăteşte mijlocaşii şi atacanţii.

- Legat de atacanţi, ce părere aveţi de salvatorul Ţucudean, care a marcat golul calificării în play-off?
- Ne aşteptam la acest lucru pentru că Ţucu s-a pregătit foarte bine în cantonament. Regretul nostru mare este că nu i-a venit cartea vedere în prima etapă, cu el în teren sigur scăpam de emoţii mult mai repede. E un fotbalist foarte serios, care şi-a propus un obiectiv personal măreţ, pe care nu vreau să îl fac public, dar dacă o ţine tot aşa sigur îl va atinge. Toată lumea îl urmăreşte şi sunt sigur că veţi vedea lucruri frumoase din partea lui în continuare.

- E mai bine fără Grigoraş?
- Vreau să înţeleagă toată lumea că şi Grigoraş are un merit mare la această calificare. Mie, personal îmi pare rău că nu a mai rămas la noi, dar aşa e în fotbal. 

"Am rămas plăcut surprins de lumea prezentă la stadion. E al doilea meci consecutiv pe care l-am jucat cu tribunele arhipline, echipa a fost încurajată timp de 90 de minute" Cristi Bobar

"Cu Botoşani, Marius Constantin a fost un adevărat gladiator în apărare iar Stăncioiu a scos o minge imposibilă care ne-a păstrat în avantaj şi astfel am ajuns în playoff" Cristi Bobar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Februarie 2016, 23:06

Obiectivul maret al lui Tucudean e sa mai marcheze macar un gol in play-off!

max2009
max2009  •  29 Februarie 2016, 21:01

ce parsivi putem fi noi romanii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close