FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

EXCLUSIV Dialog neaşteptat între Porumboiu şi Crăciunescu: "Dacă erai arbitru ce dădeai la faza aia?" » Răspunsul este incredibil + Verdictul CCA

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 11:15

Faza din finalul partidei Pandurii - Steaua la care campioana a primit penalty a născut multe controverse în rândul foştilor arbitri.

Ultimele declaraţii în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor arată un dialog incredibil între Adrian Porumboiu şi Ion Crăciunescu. Primul a susţinut că nu a fost penalty, în timp ce Crăciunescu a considerat contrariul la apariţiile TV.

Cei doi au oferit interviuri exclusive pentru ediţia tipărită a Gazetei, iar Porumboiu susţine că a avut un dialog neaşteptat cu fostul său coleg.

"Am vorbit cu el, chiar l-am întrebat: «Ioane, tu ai fi dat penalty?». «Nu», mi-a zis. El nici nu a văzut faza, a crezut că a venit direct direct din corner, nu l-a observat pe Hamroun".

În schimb, Crăciunescu îşi menţine părerea: "Hamroun atinge mingea doar un pic,  fără să-i schimbe traiectoria. Mingea a venit de la distanţă mare, jucătorul a avut timp suficient să anticipeze traiectoria".

Cum a decurs discuţia completă între cei doi, conform spuselor lui Porumboiu

- Ioane, dacă erai arbitru ce dădeai la faza aia?
- Probabil că o lăsam să meargă.
- Păi atunci de ce zici că a fost penalty?!
- Pentru că ăsta e regulamentul, Adi!

Ieri, Comisia Centrală de Arbitri a analizat faza care a aprins echipele plus foştii arbitri. Verdictul CCA: Avram şi Comănescu au procedat corect.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (158)
valiro
valiro  •  02 Aprilie 2016, 09:11
Postat de steauaucl pe 01 Aprilie 2016, 18:15

STEAUA a fost foarte mult furata in sezonul trecut si in sezonul asta ...dar un CLUB MARE NU SE PLANGE NICIODATA !! doar echipele marunte se plang precum babele !!!! Nu are rost sa mai explic de ce A FOST PENALTY pentru indiferent ce as spune sau as demonstra se gaseste unul care sa spuna ca nu am dreptate ! frustrarea si invidia nu va lasa domnilor sa vedeti mai departe de lungul nasului !!! Important este ca STEAUA este pe primul loc restul e can-can !!!

Nimic nu e valabil din afirmatiile tale. 1 Nu e adevarat ca a fost furata Steaua, dimpotriva, a fost ajutata. 2 Dupa cum te plangi chiar tu ca babele, vezi afirmatia cu furaciunea... Steaua e echipa marunta. 3 Nu e pe primul loc, desi Regeblat spunea ca odata ajunsi acolo, e greu sa fie dati jos, alt mincinos, au fost dati jos in cateva ore...

1425838917717550
John Milne  •  01 Aprilie 2016, 18:49
Postat de lapusneanul pe 01 Aprilie 2016, 18:10

brea nea liviule, vrei sa-ti desenez ? cum sa-i opreasca de la delegari daca oamenii au facut ce scria in scenariu ? regizorul respecta scenariul :)

Dumb as usual . Get lost *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  01 Aprilie 2016, 18:47
Postat de nicse pe 01 Aprilie 2016, 18:27

In ziua de azi nesimtirea este ridicata la rang de virtute. Marele taur nu face exceptie.

Tarane mai bine taci .

Vezi toate comentariile (158)
Comentează