FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo confirmă GSP » Primele măsuri la Dinamo: ce se întâmplă cu cei 4 jucători beți de la națională!

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2017 09:55

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo i-a trimis la echipa a 2-a pe cei trei jucători care sunt la club și i-a amendat pe toți patru.

  • Patru dintre jucătorii României s-au îmbătat în avionul care ducea naționala de tineret în Spania și au fost excluși din lot. Vezi detalii.
UPDATE 14:30

"În urma abaterilor disciplinare confirmate de Federația Română de Fotbal la reprezentativa Under 21 a României, fotbaliștii dinamoviști Ionuţ Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea se vor pregăti alături de echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare până la o decizie ulterioară.

De asemenea, cei trei jucători dinamoviști și Vlad Olteanu, transferat temporar la divizionara secundă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, vor fi sancţionaţi și financiar.

FC Dinamo București nu tolerează astfel de acte de indisciplină, iar orice abatere asemănătoare ulterioară va fi sancţionată şi mai drastic" comunicat Dinamo

Știrea inițială:

Este vorba despre Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea șiVlad Olteanu (acesta din urmă împrumutat de roș-albi la Sepsi Sf. Gheorghe, în liga secundă). 

Potrivit unor surse din cadrul clubului, șefii lui Dinamo sunt extrem de nemulțumiți de ce au făcut cei patru dinamoviști.

Astfel, din informațiile GSP.RO, dinamoviștii vor avea o ședință la Brașov, acolo unde este echipa în cantonament.

Jucătorii vor fi pedepsiți și amendați drastic și cel mai probabil vor fi trimiși la echipa a doua pe termen nelimitat!

  • Ionuț Nedelcearu, 20 de ani, este fundaș central și este titular de bază la Dinamo, fiind căpitan în multe partide. A bifat 26 de meciuri în acest sezon de Liga 1 și a marcat 3 goluri.

  • Patrick Petre, 19 ani, joacă mijlocaș lateral, iar în Liga 1 a bifat 9 partide în acest sezon, fără să marcheze un gol. A înscris contra Stelei în Cupa Ligii.

  • Alin Dudea, 19 ani, evoluează ca mijlocaș central și fundaș central și a bifat 4 meciuri în Liga 1.

  • Vlad Olteanu, 21 de ani, este un jucător care poate evolua ca fundaș stânga și mijlocaș stânga. A fost împrumutat în iarnă la Sepsi Sf. Gheorghe și a bifat două meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
887135588047117
Victor Peneaca  •  23 Martie 2017, 07:52

Fapata reprobabila care va fi pedepsita exemplar. Nu cred ca vrem doar roboti in arena de fotbal. Sunt oameni si oameni sunt supusi greseli. Cand alti au derapaje sunt in timpul lor liber. Cei patru erau in avion deci nici in cantonament nici pe terenul de fotbal. Au gresit dar nu cred ca daca le intrerupem cariera le dam ceva exemplu.

zecs93
zecs93  •  22 Martie 2017, 17:48
Postat de gametable08 pe 22 Martie 2017, 12:19

Dinamo in coninuare ne face de ***,nu are rost sa mai luam jucatori d la dinamo la Nationala ,nu sunt buni de nimic au comportament nesportiv,astia vin sa distreze,asta e dinamo rusinea Romaniei si in 2017

ia uite sepcaru ce zice ?? da-ti ma sapca jos ca nu poate sa se oxigeneze creieru, inseamna ca mm si reghe au primit trofee prin elvetia :)))))))))))))))))))))))))) nu mai zic de tamas zis si bachus :)))))))) care ghici unde joaca :)))))))))))))))))))))

1425838917717550
John Milne  •  22 Martie 2017, 14:59
Postat de the.best.judge pe 22 Martie 2017, 11:26

Imi pare rau de Florentin Petre dar cred ca l-a cocolosit prea mult, acum se vad rezultatele.

Aha.....

Vezi toate comentariile (31)
Comentează