FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, fără doi jucători importanți la reunirea de luni » L-au sunat pe Uhrin și i-au transmis că nu vor fi prezenți

Articol de - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 21:59

DINAMO // Rămași fără căpitanul Dan Nistor, „câinii” se vor reuni luni dimineață, de la ora 10:00, la Săftica, unde se vor pregăti câteva zile până la plecarea în cantonamentul iberic. 

Din informațiile GSP.ro, doi jucători importanți nu vor fi prezenți la reunirea programată luni, la ora 10:00. Este vorba despre atacanții Mattia Montini (27 de ani) și Slavko Perovic (30 de ani).

Accidentat la genunchi, Montini va mai rămâne în Italia pentru terminarea tratamentului, în timp ce sârbul Slavko Perovic a fost învoit de antrenorul Dusan Uhrin. 

5 goluria înscris Perovic în actualul sezon, în timp ce Montini, „bombardierul” de campionatul trecut, a punctat de 4 ori

Dinamo revine pe Costa del Sol

Roș-albii vor sta în Spania în perioada 13-23 ianuarie și au deja programate 4 partide de verificare acolo. „Câinii” revin, după mai mulți ani, pe Costa del Sol, la Benahavis, la câțiva kilometri de marii rivali de la FCSB, care vor efectua un stagiu centralizat la Marbella. 

Roș-albii vor sta în Spania în perioada 13-23 ianuarie și au deja programate 4 partide de verificare, cu Dynamo Dresda, Bochum, Osijek și Krasnodar. 

Vezi și: 

DINAMO // Prunea, scos din sărite: „Ieșiți în fața suporterilor și spuneți-le adevărul! Eu nu sunt paratrăsnet la Dinamo” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  06 Ianuarie 2020, 07:02

***. o tara fara morala fara coloana vertebrala care a vindut in istorie si-a omorit fii si si-au batut joc de oricine care i-a vrut binele. nu merita plinsi . merita ajutati sa cada in liga a patra. cei batuti de prn sectii de militienii *** si parvenitii din securitate isi merita soarta. ce bine v-ar povesti paul goma si raposatul tzutzea. toti dinamovistii isi vor lua mina de pe voi daca sint oameni de caracter. nu poti sluji niste ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  05 Ianuarie 2020, 23:35

Daca pleaca si perovic o belim rau

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close