FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo i-a suflat jucătorul liderului CFR Cluj » Cum au realizat "câinii" ultimul transfer

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2018 15:23

Dinamo așteaptă ”cartea verde” ca să-l prezinte oficial pe Marco Ehmann, stoperul de 17 ani dorit și de CFR Cluj. Doar că Marius Niculae și Florin Bratu l-au atras pe puști în Ștefan cel Mare.

"Câinii" își gândesc viitorul și l-au convins pe Marco Ehmann să semneze cu clubul. Fundașul central de 17 ani și jumătate a mai fost la juniorii Borussiei Dortmund și Karlsruhe. El a semnat documentele cu Dinamo, doar că se mai așteaptă certificatul internațional de transfer ca să se parafeze actele. CFR Cluj, liderul Ligii 1, l-a dorit și ea pe Ehmann, doar că Marius Niculae și Florin Bratu l-au direcționat către Ștefan cel Mare.

"Fotbal, nu păcănele și cazinouri!"

"Săgeată" este, de un an, agent de jucători și îl reprezintă pe Marco, în timp ce "Mitraliera" îl știa pe stoper de la naționala Under 21 a României, unde l-a avut ca elev. Cei doi vechi dinamoviști au fost decisivi, iar Ehmann a sosit la București, refuzând Clujul.

Bratone a insistat pentru tânărul care va trebui să se pună la punct și cu limba română. Marco are dublă cetățenie, româno-germană, dar vorbește nemțește întrucât știe foarte puține cuvinte în limba noastră.

"Are mentalitate tipic germană, este serios, bagă piciorul fără frică, este matur în joc în ciuda vârstei și poate ajunge un fotbalist de top", sună caracterizarea celor care-l cunosc. Ce prezentare le-au făcut "Săgeată" și alți apropiați ai clubului oficialilor dinamoviști? "Are fotbal în cap, nu păcănele, cazinouri și fete!" a fost mesajul recepționat de "câini". 

Ehmann a jucat la echipa Under 17 a celor de la Borussia Dortmund, fiind și căpitan al galben-negrilor


"Este fundaș central, dar poate juca și pe benzi, și la mijloc, un fotbalist polivalent. E bine legat, înalt, pare mai mobil decât Nedelcearu. Ehmann e un jucător cu calități extraordinare, de viitor" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

"Sunt încântat că am semnat primul meu contract profesionist cu Dinamo. Este o onoare. În același timp, este o obligație să ajut clubul să meargă în față. Voi fi prezentat și gata de joc când va veni permisul de muncă de la UEFA" Marco Ehmann, fundaș Dinamo

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Martie 2018, 20:25
Postat de lapusneanul pe 10 Martie 2018, 18:46

ma apostol, tu ai carente mari....bratu nu a fost niciodata antrenor la u21...pacaliciule..!

scrie numai prostii. zici ca e ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  10 Martie 2018, 20:20

L-au suflat, dar oare stiu ce sa faca cu el? :)

fangigi
fangigi  •  10 Martie 2018, 19:09
Postat de geo.b. pe 10 Martie 2018, 17:16

" Ehmann e un jucător cu calități extraordinare, de viitor" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo." Care viitor sau altfel spus,la voi cat tine viitorul ? Doua,trei,sase luni ? Pana la "prima strigare",cand sariti repede sa-l dati pe.....un sac de cartofi ?

D-abia asteapta Negoita sa-l dea pe 1 sau 200,000€!;)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează