FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dinamo, încă o supermutare pe piața transferurilor! » Era acontat de altă echipă, dar poate semna imediat cu roș-albii

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 18:29

Transferul lui Liviu Antal la Anorthosis este în impas din cauza litigiului pe care fotbalistul român îl are cu Hapoel Tel Aviv. 

Clubul din Cipru a primit foarte târziu actele lui Liviu Antal și nu a mai putut fi legitimat de Anorthosis, deși toate detaliile fuseseră stabilite. 

Pe fir a intrat imediat Dinamo, anunță sursele GSP.RO. Cum fotbalistul este liber de contract, acesta ar putea semna imediat. "Câinii" își doresc un jucător cu experiență pentru a acoperi plecarea lui Dorin Rotariu.

700.000 €este cota lui Liviu Antal pe transfermart

Șansele ca acest transfer să se oficializeze sunt destul de mari. Pentru Dinamo ar fi a doua lovitură de mercato după aducerea lui Thaer Bawab. 

Pe lângă cei doi, Dinamo este în continuare în căutarea unui fundaș central. 

Adrian Mutu susține însă că Liviu Antal nu este pe lista lui Dinamo: "Nu s-a pus problema să vină la noi. Nu ne interesează". Nu este prima dată când oficialul dinamovist procedează astfel. A anunțat în urmă cu câteva zile că Dorin Rotariu nu va pleca nicăieri pentru mai puțin de 10 milioane, însă la doar câteva zile a fost cedat la Brugges. 

Și despre Gnohere oficialii dinamoviști au spus că nu va ajunge niciodată la Steaua, dar la începutul anului a semnat cu echipa lui Becali.

41 de goluri şi 21 de pase a strâns Antal în 169 de meciuri jucate în Liga 1 pentru Oţelul, SC Vaslui şi Pandurii 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
chris_bu67
chris_bu67  •  02 Februarie 2017, 07:53
Postat de zecs93 pe 02 Februarie 2017, 01:16

Nu vad rostu aducerii lui Antal, de ce nu incearca sa-l aduca pe Eric ?? Antal la Pandurii a fost o fantoma, nu mai e ANTAL ala de la Vaslui ( unde chiar juca bine de tot) !!! Nu stiu ce sa zic, consider ca nu e o solutie buna, mai bine il aduce pe Eric !!!

Poate la Dinamo ar juca bine,ar fi posibil lucrul acesta.Cât despre Eric,da,cu siguranță ar fi cel mai bun transfer,dar eu nu cred deloc în acest domn Negoiță!

zecs93
zecs93  •  02 Februarie 2017, 01:16

Nu vad rostu aducerii lui Antal, de ce nu incearca sa-l aduca pe Eric ?? Antal la Pandurii a fost o fantoma, nu mai e ANTAL ala de la Vaslui ( unde chiar juca bine de tot) !!! Nu stiu ce sa zic, consider ca nu e o solutie buna, mai bine il aduce pe Eric !!!

rastaman85
rastaman85  •  01 Februarie 2017, 23:48

Ar fi un real castig pentru Dinamo venire lui Antal!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează