FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo începe campania de achiziții! "Câinii" vor să repatrieze un fundaș

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 12:06

Dinamo vrea să-l aducă pe Andrei Radu de la Aris Limassol, pentru a acoperi gaura din flancul stâng al apărării, acolo unde în prezent nu există niciun jucător de acest profil.

De când a plecat Steliano Filip la Hajduk Split, "câinii" au jucat fără fundaș stânga pentru că în actualul lot nu mai există niciun fotbalist de acest profil. Titularul poziției, Vlad Olteanu, este de fapt mijlocaș de bandă reprofilat, așa că nu intră în calcule! 

Dinamoviștii încearcă să-l aducă în Ștefan cel Mare pe fundașul stânga Andrei Radu, 21 de ani, care a jucat sezonul trecut la Aris Limassol, în prima ligă cipriotă. 
Cu toate că Radu mai are contract cu Aris până în vara lui 2019, ciprioții ar fi dispuși să scape de salariul mare al fundașului, având în vedere că echipa a retrogradat în liga secundă și nu mai poate suporta aceleași costuri precum cele de anul trecut.

Sursele Gazetei Sporturilor susțin că mutarea este intermediată de controversatul cipriot Antonis Antoniou, cu care clubul Dinamo este în relații foarte bune și face de ani de zile cantonamentele, și despre care se spune că este directorul sportiv neoficial al grupării din Limassol. 

10 fb andrei radu
Andrei Radu, în verde

Se întoarce acasă

Radu a fost în curtea lui Dinamo până în vara lui 2016, când a ajuns în Cipru. Acesta și-a făcut junioratul la FCSB și o scurtă perioadă în Ștefan cel Mare. După trecerea la profesioniști, Radu a jucat la echipa secundă a "câinilor roșii" și a avut apariții meteorice pe la prima echipă. În Liga 1 are un singur joc pentru Dinamo, în sezonul 2012/2013. Fundașul stânga a debutat atunci în prima ligă în tricoul "câinilor" și a jucat doar 30 de minute. 

Radu a mai jucat în carieră la: Dinamo II, Clinceni, ACS Berceni și Aris Limassol

21 de meciuria jucat Radu pentru Aris în campionat, în sezonul recent încheiat 

300.000 €valorează în acest moment Andrei Radu, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
2036290743290484
Ion Marin  •  02 Iunie 2018, 09:30

Da, dar Dinamo are nevoie de un ax central puternic care sa faca legea in teren, in cuplu cum au fost cei 2 Nunweilleri Lica si Nelu, Dinu cu Boc , Satmareanu cu Sandu G, Andone cu Rednic,un mijlocas de constructie care sa fie si bun suteur si un atacant care sa stie si cu capul si cu piciorul.De luat in seama de la Poli sunt Barnoi si Artean. Si ca sa mai zic ceva: "Eu usor a scrie versuri , cand nimic nu ai a spune........"

redbuldog
redbuldog  •  31 Mai 2018, 16:39

Dah..sa vina Andrei Radu,e un fundas bun,tanar cu potential de crestere,poate ajunge si la prima reprezentativa,daca se pregateste serios!

ffdp
ffdp  •  31 Mai 2018, 16:31

Olteanul este bun pt FCSB !!!!!!!!!!! Nea JIJI IA-l PE OLTEANU SA MORA TOTI DINAMOVISTII ( de ras )

Vezi toate comentariile (7)
Comentează