FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo începe campania de transferuri! S-a interesat de doi jucători de la CFR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 10:07

Dinamo se pregătește de noul sezon, iar șefii echipei și-au stabilit primele ținte pentru perioada de transferuri.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie că Dinamo vrea să transfere doi jucători de la CFR Cluj: fundașul dreapta Tiago Lopes și atacantul Cristi Bud.

Ambii devin liberi de contract în vară, iar șefii lui Dinamo încearcă să îi convingă să vină la echipa alb-roșie. Potrivit informațiilor, "câinii" s-au interesat de ambii fotbaliști și așteaptă răspunsuri din partea lor.

  • Tiago Lopes este un fundaș dreapta de 28 de ani, cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.de. A jucat 35 de meciuri în acest sezon și a dat un gol.
  • Cristi Bud, 31 de ani, evoluează ca atacant și are 11 goluri în Liga 1, în 22 de meciuri. Este cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.de.

În ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală puteți citi toate detaliile legate de transferurile celor doi și ce spun jucătorii lui CFR despre oferta de la Dinamo.

Alte articole exclusiv print

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
danirovl
danirovl  •  19 Aprilie 2017, 19:13

Ce sa faca cu bud frate?!?!nu e nici vreun atacant de valoare si mai are si 31 ani. Scapati repede de nemec si rivaldinho...astora 2 le trebuie vreo 3 ocazii clare sa dea 1 gol...si dati si voi 1 mil jum. Pe un sudamerican de max. 24-25 ani care nu iarta...garantat se vinde mai departe cu profit de cateva mil...auzi ...cristi bud!!!!:))))sper ca e o gluma

bogdany8
bogdany8  •  19 Aprilie 2017, 18:56

bud e slab iar tiago lopes e mediocru, nu vad rostu acestor transferuri, daca prindem locu 2 sau doamne ajuta titlu, atunci acest gen de transferuri nici nu trebuie mentionate ca ne facem *** de ras.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Aprilie 2017, 17:11
Postat de chris_bu67 pe 19 Aprilie 2017, 14:06

***@lăule iar te trezești nechezând?

Imi pare rau, nu stiu sa latru...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează