FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo închide transferurile verii: după Anton mai pregătește o lovitură!

Dorit și de Steaua, Paul Anton a ajuns în cele din urmă la Dinamo
Dorit și de Steaua, Paul Anton a ajuns în cele din urmă la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:47

Paul Anton a fost dorit de Steaua, însă ”cîinii” l-au convins.

Antonio Ghomsi a fost preferat lui Landry Mulemo, italo-camerunezul ajungînd aseară la București.

Ieri, ultima zi de mercato i-a prins pe dinamoviști în plină acțiune. Iar "cîinii" se pregăteau aseară să înregistreze două contracte, după ce au rezolvat doi dintre fotbaliștii doriți în mod special de către Mircea Rednic.

Mijlocașul central Paul Anton, 24 de ani, și fundașul stînga Antonio Ghomsi, 29 de ani, urmează să se alăture lotului roș-albilor începînd de astăzi. Gazeta Sporturilor vă prezintă cum au decurs negocierile:

Salariu jumătate cît la Steaua

Sub spectrul exilului la echipa secundă, Paul Anton, căpitanul Pandurilor, ce-a ratat săptămîna trecută un transfer la Ufa, în Rusia, a semnat aseară cu Dinamo pe doi ani. Mijlocașul ratat de Steaua și convins de "cîini" a acceptat un salariu de 7.000 de euro pe lună în Ștefan cel Mare. Roș-albaștrii s-au plîns la începutul verii că mijlocașul i-ar fi cerut 16.000 de euro pe lună lui Gigi Becali!

"L-am luat gratis pe Paul de la Pandurii, se va plăti o anumită sumă, convenită de către cluburi, cînd Anton va fi revîndut în străinătate. Va fi deținut în coproprietate", au comentat oficialii roș-albilor.

GSP a aflat suma, una foarte acceptabilă: 150.000 de euro. Paul Anton nu se mai regăsea în planurile Pandurilor, întrucît intra curînd în ultimele 6 luni de contract.

Are școala italiană

Aseară, urma să ajungă în Capitală și fundașul stînga atît de dorit. N-a fost să fie Landry Mulemo, belgianul care a refuzat-o pe Dinamo și apoi s-a autopropus, ci italo-camerunezul Antonio Ghomsi, 29 de ani, așa cum a anunțat GSP.RO în exclusivitate.

Trebuia să semneze de urgență pentru a fi înregistrat la LPF. Liber de contract, africanul de 1,79 metri a evoluat în ultimul sezon la Xanthi, echipa lui Răzvan Lucescu. Rednic îl știe din anii petrecuți de fotbalist în Belgia, la Mechelen.

Ghomsi are și ani petrecuți în Il Calcio: a terminat junioratul la Genoa, cu Messina a jucat în Serie A, a fost împrumutat la Salernitana, la Perugia, la Juve Stabia, la Avellino și la Siena, avînd meciuri în Serie B. "Ghomsi e mai bun decît Mulemo, se va vedea clar clasa lui", au comentat dinamoviștii.

1 golîn 9 meciuri a înscris camerunezul pentru Xanthi în prima partea a anului 2015

Au adus o echipă în această vară:

Cerniauskas (I. Popescu, Abraham) - Feussi (Corbu), Mevlja, Puljici, Ghomsi - Palici, Vojnovici, P. Anton, Van Haaren - Essombe, Gnohere (Himcinschi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
zecs93
zecs93  •  09 Septembrie 2015, 01:52
Postat de pol1iasi pe 08 Septembrie 2015, 08:05

Ma, in locul dinamovistilor, as tacea din gura din 2 mari moltive....1. dinamo nu participa in nicio cupoa europeana si 2.o sa vina si randul vostru sa mergeti in europa sa vad ce rahat o sa faceti.....dar daca ne faceti de ras tara, asa cum a facut-o fcsb, ******???

soldovene acum te-ai trezit de sub masa dupa betia crunta de ieri ???

1745flo
1745flo  •  08 Septembrie 2015, 15:34

"L-am luat gratis pe Paul de la Pandurii, se va plăti o anumită sumă, convenită de către cluburi, cînd Anton va fi revîndut în străinătate. Va fi deținut în coproprietate", au comentat oficialii roș-albilor.--- Moare Gigi!:)

1745flo
1745flo  •  08 Septembrie 2015, 15:32

bun venit Paul Anton, te si vad facand cuplu la mijloc cu Palici!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează