FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, la un pas de un supertransfer! Unul dintre cei mai buni jucători din ultimii ani vrea să revină la echipă: "Mai am multe de demonstrat"

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 00:01

Iarna nu-i ca vara, iar Antun Palici, liber de contract, ar vrea să se întoarcă în iarnă la Dinamo. ”Repatrierile” vor fi trendul roș-albilor în 2018.

"Câinii" relansează o modă care devenise strategie de transferuri la mijlocul anilor 2000. Moda revenirilor. Dacă Cristi Borcea îi îmbia pe Tamaș, Bratu, Dănciulescu, Niculescu, Niculae și Lobonț să se repatrieze, "New Dinamo" se luptă să-i readucă în Ștefan cel Mare pe împrumutații de la Botoșani, Sepsi și Voluntari. Plus Dan Nistor, pe care l-a regretat toată toamna, după plecarea la CFR Cluj. Iar bonusul ar fi Antun Palici, fostul căpitan al roș-albilor, care tocmai a devenit liber de contract după despărțirea de Mouscron.

"Dinamo este o variantă, aș putea să mă întorc în această iarnă. Iau în considerare orice variantă, vreau să fie totul clar în ceea ce mă privește până în primele zile din ianuarie. Nu sunt accidentat, am avut o mică problemă în noiembrie, dar acum totul este în regulă, pot să mă antrenez și să joc. De-abia aștept să revin în circuit, la fotbal, mai am multe de demonstrat", a explicat Palici pentru Gazeta Sporturilor. 

Mijlocașul de 29 de ani n-a dus-o prea bine după despărțirea, în vară, de "câini". Așteptând o superofertă din țările arabe și din Australia, unde a fost aproape de a semna, a ajuns în cele din urmă sub comanda lui Mircea Rednic, la Mouscron. A prins numai 4 meciuri, dintre care doar într-unul a fost integralist.

N-a mai jucat de la finele lunii septembrie! Palici a revenit acasă, la Zagreb, și e gata să ia în calcul orice variantă, mai ales că nu vrea să piardă pregătirea de iarnă. În vară, Antun a refuzat prelungirea acordului cu Dinamo, după ce i s-au oferit și 10.000 de euro pe lună. A fost nevoit să joace în Belgia pentru doar 5.000 de euro pe lună. 

1.250.000 €este cota lui Palici pe transfermarkt

44 de minute a jucat croatul în medie pentru Mouscron în cele patru meciuri din toamnă


73 de meciuri
a strâns în tricoul alb-roșu, în care a marcat 8 goluri și a oferit 23 de assist-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
raikkonen79
raikkonen79  •  23 Decembrie 2017, 09:57
Postat de samertx pe 23 Decembrie 2017, 01:24

Ți-am dat like, cred că Petre poate da mai multe pase pe culoar decât Rivaldhinio junior.

Asta, daca nu asteapta vreo "speciala" pe la vreun MaxBet, vis-a-vis de stadion.

1274464749300910
Robert Sergiu  •  23 Decembrie 2017, 09:53

Tot play e

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  23 Decembrie 2017, 09:47
Postat de Robert Sergiu pe 23 Decembrie 2017, 09:14

pe orice articol dinamovistii sunt cu gg in gura toata ziua,gg in sus gg in jos gg si iar gg

Eu sunt cu gg *** ...cand in sus cand in jos ahhahahhahah

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează