FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo pregătește o lovitură pe piața transferurilor! Rednic vrea să întărească ofensiva

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 09:41

Gicu Grozav, 25 de ani, este o pistă pentru Dinamo, afirmă surse ale Gazetei.

Doar că roş-albii l-ar accepta pe jucător doar gratis, împrumut 6 luni de la Terek Groznîi, aşa cum s-a întîmplat şi în sezonul de primăvară.

Ardeleanul a evoluat foarte puţin pentru ceceni, 246 de minute în 9 meciuri, și în continuare nu-şi găseşte locul la Terek, de aceea ar lua în calcul o revenire în Liga 1.

"Am planuri mari, sper să reîncep să joc pentru că obiectivul meu principal este să ajung la Euro 2016. Nu m-am accidentat, am făcut toate antrenamentele, trag cît pot de tare, dar voi încerca să dau totul pentru a reveni la naţională" Gicu Grozav, pentru albsport.ro.

Mijlocașul a evoluat la Dinamo în returul sezonului trecut, cînd a marcat de patru ori în 11 partide. Dacă ar reveni la "cîini", Grozav i-ar putea lua locul lui Cosmin Matei, care mai are șase luni de contract.

1.500.000 €este cota lui Grozav, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
aldo_m
aldo_m  •  24 Decembrie 2015, 16:47

AVEM nevoie de grozav lazar devenise petarda NU ALERGA NU VENEA IN DEFENSIVA IAR NATEI E impresariat de fratii puscarie si asta nu suporta sa vada ca ne decurcam

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Decembrie 2015, 20:07

sper ca nu revine parlitul asta ed Grozav. mai bine joaca Bizonul accidentat. Daca vrem un atacant care nu se pricepe putem juca cu Ropotan in atac, nu e nevoie sa-l aducem pe grozav. Lasati-l va rog sa-si ingrijeasca crescatoria de porumbei sau cu ce se ocupa acum.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Decembrie 2015, 17:58
Postat de khal_37 pe 23 Decembrie 2015, 15:37

Sa vina sa-si ,,relanseze''' cariera. Acesta este clubul ,,bichonilor'' umflati de presa si a ratatilor de pretutindeni.

Bine, stai jos, Bourceanu!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close