FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo ratează unul dintre cele mai importante transferuri » Jucătorul a fost asaltat cu mesaje de către fani

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2015 14:05

Dinamo negociază cu Gent împrumutul lui Hatem Elhamed, 24 de ani, unul dintre cei mai apreciați jucători din sezon trecut.

Hatem Elhamed  vrea să se întoarcă împrumut un sezon în Ştefan cel Mare și este dispus să renunțe la bani, însă Gent nu intenţionează să se despartă pînă la iarnă de fotbalist.

Oficialii campioanei Belgiei le-au transmis clar românilor: "Elhamed face parte din planurile antrenorului, chiar dacă n-a fost inclus pe lista Champions League. Nu ne permitem să ne dispensăm de el, putem relua discuţiile peste cîteva luni". Roş-albii vor mai încerca astăzi să-i convingă pe belgienii la care a antrenat Rednic.

ASALTAT CU MESAJE

Cînd au auzit că Elhamed s-ar putea întoarce la Dinamo, fanii echipei i-au transmis mesaje israelianului, cerîndu-i să se întoarcă.

"Vreau să le mulțumesc foarte mult fanilor care mi-au trimis mesaje. Aceștia mi-au transmis dragostea lor și mi-au cerut să revin la Dinamo, care este a doua casă pentru mine.

Am simțit multă afecțiune din partea lor și sper să ne bucurăm dem multe victorii ale echipei", a spus Elhamed pentru GSP.RO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
zecs93
zecs93  •  06 Septembrie 2015, 11:54

pacat ca nu-l lasa belgieni pe elhamed, macar sa-l luam pe Anton de la Pandurii care este cel mai bun mijlocas la inchidere din ROMANIA, nustiu de ce nu e chemat la nationala ca sa joace titular !!!

1745flo
1745flo  •  05 Septembrie 2015, 22:28

nu-i nimic, Elhamed vine la anul gratis, de ce sa dea un milion?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Septembrie 2015, 20:53

Ce transfer rateaza Dinamo *** ? *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează