FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-0

POLI IAȘI - DINAMO 2-0 // EXCLUSIV Dinamo se duce tot mai jos » Ieșenii i-au umilit pe „câini” pe teren, apoi le-au plâns de milă

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 09:00

Poli Iași a învins Dinamo cu 2-0, dar „câinii” erau conștienți că au scăpat ieftin din Copou.

„Bine că s-a terminat, n-am avut nicio șansă. Nu ne explicăm. Dacă întrebi fiecare jucător în parte îți va spune: «Vrem, dar nu putem!». Niciunul nu-ți poate oferi o explicație logică de ce nu joacă nimic și echipa este la retrogradare”, au comentat jucătorii pentru Gazeta Sporturilor.

În schimb, Mihai Teja și elevii săi le-au plâns de milă adversarilor de pe gazon. „ Dinamo e într-o situație delicată, dar nu pot să mă bucur chiar dacă ne vom duela pentru play-off. N-am fost niciodată un fan al «câinilor», însă nu pot să-i urăsc, să le vreau răul și să îmi pară bine de ceea ce se întâmplă”; a comentat Ovidiu Horșia, mijlocașul de 18 ani care a marcat al doilea gol al partidei vineri seară, fotbalist împrumutat de FCSB la Iași.

„Îi respectăm pe «câini», Dinamo este un brand puternic, cu siguranță își vor reveni curând. Trec printr-o pasă proastă. Jucători de calitate au, depinde de ei cum vor reuși să parcurgă o perioadă neagră. Noi nu am vrut să-i umilim, ci doar să învingem”, a spus căpitanul moldovenilor, Cosmin Frăsinescu.

„Dinamo e obligată de istorie să revină, trebuie să se unească toți de acolo, cu suporterii, să fie bine din nou”, a completat Mihai Teja.

„Îmi pare rău de ce se întâmplă la Dinamo, a însemnat un capitol foarte important din viața mea, îmi doresc pentru fotbalul românesc ca grupările de tradiție să fie în frunte. "Câinii" să se unească, împreună vor fi puternici”
Andrei Cristea, atacant Poli Iași

4 etapedin 5 a bifat Dinamo fără gol în acest start de sezon, doar cu Clinceniul marcând (4-2)

7 meciuri oficiale în campionat din ultimele 8 a strâns echipa din Ștefan cel Mare fără gol marcat

 

Citește și: 

Cristi Munteanu a desființat Dinamo, de la Prunea la jucători: „Îți trebuie «stăpân» în vestiar”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vasy86le
vasy86le  •  11 August 2019, 13:50
Postat de pol1tehnicaiasi pe 11 August 2019, 09:18

:)))) Pai i-am umilit si in declaratii...si in tribune...la un moment dat toata tribuna B a inceput sa rada in hohote de dinamo....ce sa mai, ne-am batut joc de ei...sa zica mersi ca ne-am oprit la 2-0, fiindca vrem sa batem duminica viitoare si pe fcsb, iar baietii s-au menajat in a doua repriza...

*** *** ***, 2-0 e umilinta la voi? si pana la urma pe cine ati batut ma? Dinamo nu mai e Dinamo de cand a ajuns pe mana lui negoita, transferuri facute doar asa cu liberi de contract, a pus toti inaptii la conducere si "rezultatele" se vad, 2 sezoane in play-out (probabil cu asta vor fi 3) si nu mai rezultate de cacao cu toate echipele mediocre din campionat.. Dinamo macar are o istorie in spate, are niste performante pe care putine echipe din liga 1 le-a atins, cand o sa ajunga si iasiul tau sa insemne ce inseamna brandul Dinamo, si nu ma refer doar la ramura fotbalistica, atunci sa aveti curajul sa deschideti gura. E un moment dificil, dar Dinamo o sa-si revina.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  11 August 2019, 10:00

B-ul garantat 100% anul asta

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  11 August 2019, 09:18

:)))) Pai i-am umilit si in declaratii...si in tribune...la un moment dat toata tribuna B a inceput sa rada in hohote de dinamo....ce sa mai, ne-am batut joc de ei...sa zica mersi ca ne-am oprit la 2-0, fiindca vrem sa batem duminica viitoare si pe fcsb, iar baietii s-au menajat in a doua repriza...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează