FOTBAL  »  Superliga  »  MECI CARITABIL

EXCLUSIV Dinamoviștii pregătesc un amical pentru a-l ajuta pe Cucu » Prețurile biletelor + gest inedit al unui fan

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2017 14:09

Dinamo va disputa vineri un meci amical împotriva ciprioților de la Aris Limassol, pentru a-l ajuta pe Mihai Daniel Cucu, suporterul dinamovist bolnav de cancer pentru care jucătorii alb-roșii au intrat cu un banner la meciul cu Astra de etapa trecută.

Partida se va juca pe "Ștefan cel Mare", de la ora 20:00, iar biletele vor avea prețul unic de 20 de lei. Încasările vor fi donate familiei suporterului prin fundația Dinamo Evolution, iar meciul va fi urmat de o licitație în care vor fi scoase la vânzare tricourile speciale purtate de fotbaliști la partida amicală.

Mai mult, un fan dinamovist a decis să se tundă după 5 ani, iar banii strânși la licitație vor merge pentru a-l ajute pe Cucu.

La doar 34 de ani, Mihai a fost diagnosticat la doar 34 de ani cu cancer, boală care i-a afectat o mare parte din organe. În acest moment, Mihai este internat într-un spital din Turcia și face chimioterapie, iar tratamentul costă în primă fază 38.000 €.

O parte din sumă a fost suportată de Dan, dar pentru a putea duce la bun sfârșit tratamentul, dinamovistul are nevoie de tot ajutorul celor din jur.

Cine dorește să facă o donație pentru a-l ajuta pe acesta să se însănătoșească, poate dona orice sumă în contul RO24RZBR0000060009896580 deschis la Raiffeisen Bank pe numele Cucu Mihai Daniel.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Octombrie 2017, 16:25

Felicitari, Dinamo! Sanatate, Mihai Cucu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează