FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

EXCLUSIV Dinamoviştii trec la fapte şi pornesc revoluţia împotriva arbitrajelor! Documentul prin care vor să modifice modul în care se fac delegările

Foto: Ionuţ Tabultoc/Gazeta Spoturilor
Foto: Ionuţ Tabultoc/Gazeta Spoturilor

Articol de - Publicat luni, 03 octombrie 2016 13:11

După ce au acuzat vehement greşelile de arbitraj comise împotriva lor în ultimele meciuri, dinamoviştii trec la fapte şi au trimis un document oficial la CCA, prin care urmăresc schimbări în modul de operare al comisiei.

Actul trimis de dinamovişti conţine două puncte. În primul rând, oficialii din Ştefan cel Mare solicită indepărtarea lui Alexandru Deaconu din conducerea CCA.

O a doua cerere se referă la înfiinţarea un program informatic, prin care delegările arbitrilor la meciurile din Liga 1 să se facă aleatoriu.

La finalul partidei cu Botoşani, pierdută de Dinamo cu 1-2, Ionuţ Negoiţă a anunţat că ar putea chiar să retragă echipa din campionat, în cazul în care Dinamo va fi în continuare dezavantajată de arbitri.

 "Toate delegările sunt cu tentă, sunt contra noastră și favorizează o altă formație. Nu uitați de istoricul lui cu Steaua, «cazul Bricheta», a mai făcut și junioratul în Ghencea, iar, peste toate, nu este recomandat prin performanțe pentru funcția pe care o ocupă în cadrul CCA." declaraţiile oficialilor dinamoviști

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (63)
551117378378889
Cristi Cebuc  •  04 Octombrie 2016, 08:38
Postat de valii_sv pe 03 Octombrie 2016, 17:27

Daca urmarea-i si alte site-uri ai fii descoperit ca asta au cerut prima data , sa se aduca arbitrii straini !

Invatam si noi sa scriem corect? Sau ne facem de ras? :))

valii_sv
valii_sv  •  03 Octombrie 2016, 17:27

Daca urmarea-i si alte site-uri ai fii descoperit ca asta au cerut prima data , sa se aduca arbitrii straini !

1629280413960765
Ioana Maria  •  03 Octombrie 2016, 16:51
Postat de andrei.f pe 03 Octombrie 2016, 15:38

Interesant este că dinamoviştii ăştia care, sar ***, nu cer atbitri străini. Păi sigur, pe arbitrii străini nu poţi da vina când pierzi !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează
Close