FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Dinamovistul prieten cu Pogba, dezvăluiri despre caracterul starului lui United: "Am fost în vacanțe în Dubai și Miami, îl știu foarte bine"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 11:56

Claude Dielna, dinamovistul împrumutat de la Sheffield a vorbit în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor despre vacanțele pe care le-a petrecut alături de Paul Pogba și frații starului lui United.

"Eu mă duc des la Manchester să mă văd cu Pogba, să mâncăm, ne mai plimbăm prin mall. Eu şi fratele meu suntem prieteni buni cu Paul şi fraţii lui. Cu Florentin Pogba am fost şi coleg de echipă. Mergem cu toţii în vacanţe. În ultima vreme am fost în Dubai și Miami.

Îi știu familia foarte bine, și Florentin dansează tot timpul, aşa sunt ei. Mama lui dansează mereu când e fericită, au asta în sânge. Nu face asta pentru show, cum crede lumea. Este o bucurie pură a lui", a declarat Dielna pentru Gazetă.

FOTO: Frații Florentin și Mathias Pogba, discutând cu Dielna pe Facetime

Florentin Pogba și Claude Dielna au fost colegi în Franța, timp de un sezon, la gruparea CS Sedan, în sezonul 2012-2013.

Interviul complet cu Claude Dielna este disponibil pe platforma Premium a site-ului GSP!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1425838917717550
John Milne  •  22 Aprilie 2017, 15:21

Cata prostie zace la rin .

156734731330498
Mihnea Voicu  •  22 Aprilie 2017, 13:21

Asta a declarat Pogba? Poate Dielna...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează