FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Diogo Salomao știe care e pericolul numărul 1 din tabăra rivalei: "El ne poate pune mari probleme"

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2018 10:29

Anunțat titular diseară, Diogo Salomao, 29 de ani, spune că echipa sa trebuie să aibă grijă când vine vorba de veteranul FCSB-ului, Filipe Teixeira, și povestește cum a trăit alte derby-uri în cariera sa.

- Diogo, în primul tău derby cu FCSB ați pierdut, 1-0. Vă luați revanșa acum?
- Să pierzi un derby nu e niciodată ușor. Din păcate, în primul meci în care am jucat rezultatul nu a fost cel pe care l-a așteptat toată lumea, dar acum va fi diferit. Obiectivul nostru este play-off-ul, iar acest joc este decisiv în atingerea obiectivului.

- Cum ți se pare FCSB, având în vedere că lipsesc vedetele Alibec și Gnohere?
- Au o echipă puternică, cu un lot echilibrat și vor găsi o variantă de înlocuire. Nu ne așteptăm să fie meciul mai ușor pentru că lipsesc cei doi.

- Cine ți se pare cel mai periculos din tabăra stelistă?
- Steaua are jucători foarte experimentați, care știu să facă diferența. Un exemplu este Teixeira. Acest jucător cred că poate să ne pună mari probleme, dar sunt sigur că vom reuși să-l anihilăm.

"După calificare mai vorbim"

- Dacă bateți FCSB e play-off-ul asigurat?
- Play-off-ul trebuia rezolvat de multă vreme, din păcate depindem și de alte rezultate. Sper totuși ca în acest sfârșit de weekend să rezolvăm calificarea în primele șase.

- Ce șanse aveți în acest moment la titlul de campioni?
- Cred că trebuie să o luăm pas cu pas. În acest moment obiectivul nostru principal este calificarea în play-off. După ce reușim asta, putem stabili alte obiective.

- Dinamo s-a mișcat bine pe piața transferurilor. Cum ți se par jucătorii nou-veniți?
- De foarte bună calitate! Un mare avantaj este că o parte dintre ei au mai jucat la Dinamo și nu a mai fost nevoie de perioadă de acomodare, s-au simțit din primul moment ca acasă. Ne vor ajuta foarte mult, sunt sigur de asta.

"Cu Chiajna a fost cel mai greu"

- Care a fost cel mai dificil meci pe care l-ai jucat la Dinamo?
- Cu siguranță jocul de etapa trecută, cu Chiajna, în care am bătut 4-3. A fost electrizant și de privit, și de jucat pentru că rezultatul se tot schimba, iar noi aveam nevoie foarte mare de cele 3 puncte. Într-un final am câștigat și satisfacția a fost foarte mare.

- Ce ar însemna pentru tine un gol în derby-ul cu FCSB?
- Foarte mult și știu să o fac! Am marcat în alt derby de tradiție, Deportivo - Celta Vigo. Aceste momente sunt incredibile și pentru jucători, și pentru fani. Sper să marchez și în acest joc

"E un meci special pe care toți fanii și jucătorii doresc să-l câștige. Nu ne vom dezamăgi fanii"
Diogo Salomao

"Cu toate că am marcat 5 goluri până acum, nu sunt mulțumit. Sper să ridic cât mai sus numărul reușitelor și să îmi ajut echipa" 
Diogo Salomao

5 goluriși 5 assist-uri în 26 de meciuri a reușit Salomao în acest sezon, în toate competițiile

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
iosiful.
iosiful.  •  18 Februarie 2018, 20:14
Postat de nebraska pe 18 Februarie 2018, 13:40

Stimă!

Bai nea Gulie, gaseste-ti un scop in viata, chiar daca esti trecut de 70 de ani. Sigur ai ceva mai bun de facut decat sa fii hater pe gsp

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 18:47

Credeam ca man , Tanase sau Coman. Jucatori de zeci de milioane. Forza Dinamo!

1425838917717550
John Milne  •  18 Februarie 2018, 15:05
Postat de nebraska pe 18 Februarie 2018, 13:40

Stimă!

Ai vandut prin sat fularul cu Lazio?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează