FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dorinel Munteanu, în pole-position să ajungă la Dinamo » Detalii de ultim moment din „vulcanul” din Ștefan cel Mare: când se decide totul

Dorinel Munteanu  e la un pas de o nouă venire la Dinamo // foto: Raed Krishan
Dorinel Munteanu e la un pas de o nouă venire la Dinamo // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 21:26

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere din cauza startului dezastruos de sezon, unul cu trei înfrângeri la rând. În absența lui Eugen Neagoe, conducătorii s-au orientat către Dorinel Munteanu, 51 de ani. 

Marți e ziua decisivă în birourile de la RIN. Șefii de la Dinamo au pistonat varianta Dorinel Munteanu în ultimele zile, antrenor care e acum în pole-position pentru a prelua echipa.

Liber de contract de câteva luni, „Munti” e pe placul oficialilor, care urmează să poarte mâine negocieri cu Dorinel.

Dorinel Munteanu a mai antrenat-o pe Dinamo în 2012, între noiembrie și decembrie, dar a părăsit echipa după doar o lună și jumătate, pentru că tehnicianul primise o ofertă din Germania. Antrenorul e liber de contract după despărțirea de Chiajna, din ianuarie.

Discuțiile cu Moldovan, împotmolite

Primul pe lista oficialilor dinamoviști a fost Viorel Moldovan, 47 de ani, tehnicianul care a promovat-o pe Chindia Târgoviște în Liga 1. Doar că acesta e blocat de conducere, care nu vrea să-l lase prea ușor să plece.

Oficialii echipei i-au setat lui Moldovan o clauză de 100.000 de euro, pe care șefii de la Dinamo refuză s-o plătească. Astfel, tratativele au intrat într-un „ punct mort” și au șanse minime să mai continue. 

Vezi și:

DINAMO // Noi dimensiuni ale RUȘINII: de când n-au mai înscris „câinii” în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ddb1
ddb1  •  30 Iulie 2019, 10:04

Sa inceapa si pentru noi campionatul; AFARA CU NEGOITA- de tot, nu cu 51% - AFARA CU BALANESCU, PRUNEA(Ce deceptie!!) & Co. Cum spuneam: sa inceapa campionatul: inapoi cu Mircea Rednic! PS: Cei care-l contestati dpdv moral - cica - porniti cu inceputul: este o solutie-antrenor bun- pentru banca lui Dinamo ? Ba bine ca nu! si SINGURA solutie!!-pe moment - de acord cu Lupu! In politica, avocatura si in fotbal trebuie sa fi bun profesionist si apoi moral.(din capitolul cu caruta si cu calu': la noi e caruta in fata si calu...nici macar...nu'i!)

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Iulie 2019, 01:27
Postat de bogdany8 pe 29 Iulie 2019, 23:59

Corect, iar la Otelul a castigat un campionat plin de ajutoare de la arbitrii si blaturile lui M. Stan, in champions league a facut 1 punct in cea. Mai. Slaba grupa posibila

Numai la campionat iti sta capul ! Numai cu nasul pe sus ! Ba? Ia un pix Dinamo se duce in B DACA nu ba va fi ajutata de arbitrii !

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  30 Iulie 2019, 00:52

Nuuu ! Un antrenor decent M rednic si zburat balalescu

Vezi toate comentariile (16)
Comentează