FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Două vești bune pentru Astra! Giurgiuvenii s-au înțeles cu Budescu + Un jucător de bază revine pe gazon

Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)
Foto: Alex Nicodim (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 19:35

Astra și chinezii de la Dalyan Yifang au ajuns la un acord pentru transferul lui Constantin Budescu la formația giurgiuveană.

Mijlocașul de 27 de ani a acceptat și el oferta campioanei României, iar în următoarele ore va semna contractul de împrumut cu Astra.

Primul semnal că Budescu va semna cu formația din Giurgiu a venit ieri când fotbalistul s-a antrenat alături de echipa alb-negrilor.

REVINE ȘI ALIBEC

A doua veste bună pentru Marius Șumudică și Astra vine de la Denis Alibec, care va reveni pe gazon începând cu săptămâna viitoare.

Atacantul de 25 de ani s-a accidentat grav în minutul 54 al meciului cu Albania, scor 0-1, de la EURO 2016, când a călcat greșit la un duel cu un albanez și n-a mai putut continua partida. Verdictul medicilor a fost leziune la nivelul ligamentului colateral.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (27)
cristianmangra
cristianmangra  •  29 Iulie 2016, 23:50

Hai sa jucam si ceva fotbal! Si atunci toti microbistii din Romania isi vor scoate palaria in fata voastra...Pana atunci,cu Sumudica,fara Sumudica,cu Alibec,fara Alibec,cu Budescu ,fara Budescu...nu conteraza.Au castigat unii campionatul european in finala cu gazdele si le-a lipsit ditamai RONALDO...Sunteti buni,DEMONSTRATI,altfel totul este o gargara....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Iulie 2016, 23:04
Postat de haideusicfr pe 29 Iulie 2016, 22:17

La ce * biserica* merge Tamas?

Tamas e de la "Martorii lui Bacchus".

ftwraku
ftwraku  •  29 Iulie 2016, 22:41
Postat de gazistu pe 29 Iulie 2016, 22:11

Fotbalul romanes e la pamant, si ca valoare si ca infrastructura! -fotbalist la campioana romaniei si echipa nationala, nu se impune la o echipa din liga 2 chineza (budescu), -fotbalist la echipa de pe locul 3, dan nistor nu se impune la "superechipa" evian, -mitrea (fost viitorul) nu se impune la locul 15 din serie B din italia (ascoli) - etc

Da,asa este. Gandeste-te ca a fost cel mai bun de DEPARTE el cu Alibec din campionat,MULT PESTE CEILALTI INAINTASI. iar Stanciu,marea valoare din Liga1 ,care este posibil sa fie cel mai bun,este zero barat...Ok,a a dat un gol cu Sparta,deja o sa isi aminteasca Maradona de Stanciu pana moare.:))) Rotariu este speranta de vreo 2 ani,Stanciu este speranta de vreo 5 ani,Prepelita a debutat la 17 ani in Liga1 si a fost speranta vreo 20 ani,samd. GANDESTE-TE CA ALIBEC macar s-a zbatut la Euro,STANCIU la nivelul ala zici ca avea tocuri,dar nu e bai,se pozeaza cu interlopii pe facebook,este smecher:)) NU ESTE DE MIRARARE CA ALIBEC S-A ACCIDENTAT LA EURO,el saracu macar a avut determinare si a tras de el DAR CAM ATAT.... Alibec la 2 mingi jucate cadea in fund,era alta concentrare,alt nivel acolo... Nivelul si concentararea,tacticizarea,era cam de nivel GRUPE UCL ori chiar optimi,ei nu pot sa joace decat in Liga1 si tururi preliminare.... MAXIM MAXIMORUM IN CUPA UEFA. ATAT! Rotariu are fizic de gazela,Stanciu este un cocalar,la propriu,Budescu si Alibec sunt facuti din gelatina,si totusi,ei au cam fost ori sunt varfurile in Liga Mamalisky:))))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează