FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dublă lovitură dată de FC Voluntari! Aduce doi jucători cu CV-uri interesante

Signorelli (albastru) pe vremea când evolua la Empoli
Signorelli (albastru) pe vremea când evolua la Empoli

Articol de - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 22:41

FC Voluntari continuă campania de achiziții cu doi jucători foarte interesanți. Este vorba despre Jetmir Krasniqi și Franco Signorelli. Cei doi completează o listă de sosiri pe care se mai află și Adriano Russo, un alt jucător ce promite mult.

Krasniqi este un fundaș dreapta și are 24 de ani. A evoluat ultima dată la Lugano și este internațional din Kosovo. Cotat la 400.00 de euro, jucătorul a prins doar 437 de minute în ultimul sezon la Lugano, așa că și-a dorit o nouă experiență și a ales FC Voluntari. Vine la formația ilfoveană împrumut până la finalul acestui sezon.

Signorelli (28 de ani) este mijlocaș central și este și el internațional din Venezuela. A prins 3 meciuri la națională în 2014. Cotat la 300.000 de euro, fotbalistul a trecut în cariera sa pe la Empoli, Ternana, Spezia, iar acum vine de la Salernitana.

Alături de prima a reușit promovarea în Serie A de pe primul loc pe când antrenor la Empoli era Maurizio Sarri.

Adio probleme financiare

Secundul lui Cristiano Bergodi la FC Voluntari, Renzo Rossi, a anunțat faptul că la echipa de pe ultimul loc în Liga 1 nu mai sunt probleme financiare: „Datoriile către stat și jucători sunt 0, Cristiano a creat legături între jucători și pentru că situația financiară e liniștită”.

voluntariFC VOLUNTARI

- antrenor: Cristiano Bergodi (confirmat)
- veniri: C. Achim, M. Leasă, L. Manole (Energeticianul), Popadiuc (Irtîș), Adriano Russo (liber)
- plecări: Moldovan, A. Ionescu, G. Iancu, Kabasele, Ciucur, Zgrablici, Sane, Geoffrey Malfleury (contracte reziliate)

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează