FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV » E oficial, Ovidiu Herea părăşeste Rapidul pentru FC Sion!

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 14:57

După ce în urmă cu o săptămînă a fost în Elveţia pentru a negocia contractul cu FC Sion, Ovidiu Herea a negat mutarea, se pare că lucrurile erau deja stabilite în ceea ce priveşte viitorul fotbalistului de 28 de ani.

Mijlocaşul a semnat deja contractul cu FC Sion pentru următoarele trei sezoane, iar vineri seară acesta va fi prezentat oficial la noua sa echipă. Informaţia a fost confirmată şi de oficialii clubului elveţian, dar şi de către agentul jucătorului, Anamaria Prodan, cu care ex-giuleşteanul fusese la Sion week-endul trecut.

Acesta trebuia să plece în Elveţia încă de joi seară pentru a juca în meciul amical al celor de la Sion cu Servette, dar Herea a amînat plecarea datorită unor probleme cu actele în România. Golgeterul Rapidului va primi la formaţia alb-roşie 300.000 de euro pe sezon.

GSP.RO a anunţat în premieră că Herea va pleca la Sion încă de pe 20 iunie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (35)
borat101
borat101  •  29 Iunie 2013, 20:39
Postat de sergiu1 pe 29 Iunie 2013, 18:51

Eu cred ca Herea a facut foarte bine ca a plecat.El nu a dat tot ce putea la rapid pentru ca a fost un fotbalist bun dar se putea si mai bine.

De asta sa si inscris la a da penaltiuri, ca nu putea da goluri nici daca ii puneai mingea pe linia portii! Cel mai tare Blat facut de Herea si Marius Constantin a fost acela de la Galati, acum vreo 2 sezoane parca, cand Galatiul a castigat campionatul in sezonul acela.

borat101
borat101  •  29 Iunie 2013, 20:35

Bine ca sa transferat, bafta! Din cauza lui anumiti jucatori nu au fost lasati la RAPID, ca Maldarasanu, Buga, etc....

uefa
uefa  •  29 Iunie 2013, 19:12

va ajunge la Basel rapid. mult succes, Ovidiu, si felicitari pentru transfer! n-ai fost apreciat de o mare parte din rapidisti la fel cum nu e apreciat Alexe la Dinamo.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează