FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII

EXCLUSIV Edi Iordănescu a driblat regulamentul cu grație! Metoda inedită găsită pentru a ține ședința tehnică la pauză

Articol de - Publicat marti, 05 aprilie 2016 19:54

Edward Iordănescu este suspendat pentru meciul de azi, cu Astra, urmărind reprizele din tribună, din apropierea lui Narcis Răducan.

Totuși, antrenorul Pandurilor a găsit un subterfugiu prin care să țină, la pauza partidei, ședința tehnică în imediata vecinătate a vestiarelor. A scos echipa din cabină și a vorbit cu jucătorii, iar spectatorii prezenți la partidă l-au pozat pe antrenorul Pandurilor!

Ce spune Astra: "Interzis!"

Oficialii Astrei susțin că tehnicianul avea interzis să comunice direct cu jucătorii. "Nu contează că a vorbit la telefon, s-a și văzut pe imagini, dar nu are cum să se dovedească.

Însă e interzis să intre în contact cu echipa! De când începe meciul și până cu 15 minute după partidă. Și noi am avut antrenorul suspendat, așa e!", au reacționat reprezentanții giurgiuvenilor.

Ce spun oficialii LPF:  "Dribling românesc"

Un observator al Ligii, chestionat de Gazeta Sporturilor, a mărturisit că Iordănescu junior are o portiță de evadare:

"Nu scrie nicăieri că nu ar avea voie să-și adune echipa sau să țină o ședință dacă nu este într-unul din locurile următoare: incinta terenului, vestiare, culoare de acces sau suprafață tehnică. În afara clădirii, în curte, este un dribling românesc!

Astea sunt șmecherii, dar nu ai ce face, nu este stipulat așa ceva în regulament".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ion2010
ion2010  •  06 Aprilie 2016, 08:33

Acum au motiv super-intemeiat sa-l arda rau pe fiul lui tata. Daca pana acum plangea ca l-au suspendat doar pentru aplauze inofensive, acum au toate dovezile din lume pentru a-l suspenda pe smecherasul asta de fiu al tatalui. Cel care-l putea salva si sa-i deschida ochii fiului tatalui sa-l atentioneze si sa nu-l lase sa virbeasca cu echipa era Narcisista Raducan, dar inca o data a dovedit ca el nu vine la un club pentru a face treaba si a respecta regulamentele, ci pentru a-i merge leafa si cartea de munca pt. ca la el la fast food da salarii mici si nu-si poate lasa acolo cartea de munca

409295199268625
Avram Valentin  •  06 Aprilie 2016, 06:29

Hahahahaha .... Este un gest nesportiv ardeți-l pe acest motiv ...

khal_37
khal_37  •  06 Aprilie 2016, 01:05

Este ca si cum ai spune ca un hot a furat cu gratie pentru ca a folosit manusi din piele de caprioare....un hot tot hot ramane. Oare ce s-ar fi intamplat daca Radoi ar fi coboarat la pauza in perioada cand era suspendat si ar fi dat indicatii in tunel...in secunda doi era desfintat de cei care scriu acum ca edi a driblat regulamentul cu gratie....in ceea ce o priveste pe coarda rosie sumi, eu le sugerez celor de la frf, gsp, prosport, ***, cncan tv. fanatik.ro...sa-l propuna presedintele Romaniei, sa aiba si ei un sef pe masura lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează