FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Edi Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali și i-a dat răspunsul final: rămâne la Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 12:05

Edi Iordănescu (40 de ani) l-a sunat pe Gigi Becali și i-a transmis că va rămâne la Gaz Metan Mediaș în sezonul următor. 

Astăzi ar fi trebuit să aibă loc o nouă rundă de negocieri între Gigi Becali și Iordănescu Jr. Discuția de mai bine de trei ore avută ieri, la reședința patronului FCSB din Pipera, pare însă să fi fost suficientă. 

Edi Iordănescu dorește să ducă mai departe munca începută în acest play-out la Gaz Metan. A fost convins de planul promis de președintele Ioan Mărginean și va ataca play-off-ul în următoarea ediție a Ligii 1. 

Înainte de definitiva lotul, lista de transferuri și celelalte chestiuni administrative, Edi Iordănescu a plecat astăzi într-o vacanță, în Grecia.

Ce variante are Gigi Becali

Gigi Becali nu a demarat, cel puțin la nivel declarativ, discuțiile cu alt tehnician până în acest moment. Refuzul lui Edi Iordănescu deschide însă multe porțite. 

În acest moment, favoriți devin italienii Walter Zenga și Cristiano Bergodi, dar spectrul variantelor pentru FCSB e mult mai larg, după cum afirma în această dimineață chiar patronul Gigi Becali: „Azi veți cunoaște 100% antrenorul! Indiferent că va fi Edi sau nu. Mai am și alte variante, dar nu vreau să vorbesc acum despre ele, pentru că vreau să văd ce fac cu Edi”.

Vezi și: 

Walter Zenga la FCSB // Gigi Becali îl vrea pe „Daum al Italiei” » Carusel între Europa Golf, fără nici măcar o performanță notabilă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
gazistu
gazistu  •  05 Iunie 2019, 00:33

cu Iedi nu i-a mers, ca asta e f meticulos, scrupulos si nu accepta sa aplece capul... el vrea sa fie seful in vestiar, sa stie jucatorii cinei seful... nu sa iti fie tot frica ca Gigi sau jucatorii nu trag sa te faca pe la spate..\Edi e inteligent

adriann_
adriann_  •  04 Iunie 2019, 14:50

RESPECT EDI! Bafta cu Gazul in sezonul urmator.

stoichkov8
stoichkov8  •  04 Iunie 2019, 14:43
Postat de spanciockfcsb2018 pe 04 Iunie 2019, 12:40

total de acord, Steaua are nevoie de un antrenor cu coloana.

Un Bogdan Andone de ex. )))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close